Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på praktisk læring fremhæver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske side af kommerciel madlavning. Kandidater fra dette program er velforberedte til karriere i restauranter, corporate og andre food service afdelinger og for entry-level stillinger, herunder prep cook, line cook, eller garde manger. Krævede kurser til Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:

  • Færdighedsudvikling
  • Madlavning
  • Catering
  • Fødevare Sanitation
  • Mængde Fødevareproduktion
  • externship

Tag en tour

Ønsker du at forfølge en karriere i kulinariske kunst? Start med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at lykkes i dette hurtige felt på Culinary Tech Center . Ring til os i dag på 646-559-8551 eller send en online formular til at planlægge en tur på vores campus i New York eller White Plains.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Culinary Tech Center »

Senest opdateret September 24, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
6 - 9 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
13,995 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date