Kursus: Commercial Cooking plus Externship
Culinary Tech Center
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
New York, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
6 - 9 Måneder
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
USD 13.995
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Oversigt
På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt.
Commercial Cooking Plus Externship: 600 timer
Med fokus på praktisk læring fremhæver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske side af kommerciel madlavning. Kandidater fra dette program er velforberedte til karriere i restauranter, corporate og andre food service afdelinger og for entry-level stillinger, herunder prep cook, line cook, eller garde manger. Krævede kurser til Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:
- Færdighedsudvikling
- Madlavning
- Catering
- Fødevare Sanitation
- Mængde Fødevareproduktion
- externship
Tag en tour
Ønsker du at forfølge en karriere i kulinariske kunst? Start med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at lykkes i dette hurtige felt på Culinary Tech Center . Ring til os i dag på 646-559-8551 eller send en online formular til at planlægge en tur på vores campus i New York eller White Plains.