Read the Official Description

Om CIMA

Det Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , der blev grundlagt i 1919, er verdens førende og største professionelle organ for ledelse revisorer.

CIMA hjælper enkeltpersoner og virksomheder til at lykkes ved at udnytte den fulde magt i ledelsesregnskaber - ikke kun regnskabsmæssigt for balancen, men regnskabsmæssigt for erhvervslivet.

Sammen med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) etablerede vi Chartered Global Management Accountant (CGMA) udpegelse i 2012 for at give medlemmerne et nyt niveau af ressourcer og anerkendelse.

CIMA-pensumet bygger på den unikke CGMA Global Management Accounting Principles © og CGMA Competence Framework for at give personer med højt niveau evner til at hjælpe dem med at opnå en bæredygtig succes inden for både forretning og økonomi.

Vi leverer løbende faglig udviklingstjenester, finansierer akademisk forskning, udvikler tanke lederskab, overvåger faglige standarder, vedligeholder etiske retningslinjer for medlemmer og arbejder med eksterne undervisere og vurderingsydelser for at give den bedste studie og eksamensoplevelse.

I 2017 dannede medlemmerne af CIMA og AICPA Association of International Certified Professional Accountants for at forene og styrke regnskabsbranchen globalt. Foreningen forbereder et indflydelsesrige netværk af mere end 667.000 medlemmer og elever i ledelse og offentlig regnskabsføring, og forbereder foreningerne til dagens udfordringer og morgendagens muligheder.

CIMA et overblik

Ved at blive CGMA med CIMA, vil du blive medlem af verdens største faglige ledelsesrevisorer og blive en del af et virkelig globalt netværk af over 600.000 nuværende og næste generations finansfolk.

Hvorfor blive en CGMA med CIMA?

Ved at studere CIMA udvikler du den kritiske viden og færdigheder, som arbejdsgiverne søger og være klar til at arbejde i enhver virksomhed - stort eller lille, offentligt eller privat, over hele verden. Læs videre og udforske hvorfor blive CGMA med CIMA er det rigtige valg for dig.

Woolich er akkrediteret til Level 1 (Certificate in Business Accounting) for øjeblikket.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Woolich Education »

Last updated March 14, 2019
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date