Kursus - 3D-animation Og Visuelle Effekter

Vancouver Film School - VFS

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - 3D-animation Og Visuelle Effekter

Vancouver Film School - VFS

3D Animation & Visual Effects program lærer den kreative perspektiv, at computer animation er et instrument til at fortælle en overbevisende historie. Ved at kombinere filmisk og teknologisk uddannelse du ikke kun lære at lave film, lærer du at gøre din film.

Hvad vil du lære

Perfekt egnet til kunstnere lige er startet ud så godt som dem med nogle animation erfaring, dette program handler om at tage dine færdigheder - og rulle - til det faglige niveau. Du begynder ved at studere traditionel kunst og computeranimation færdigheder, som giver dig grundlaget for at forfølge enhver disciplin i animationen industrien. Hvad vil du lære i første halvdel af programmet giver dig mulighed for at opdage din passion, og du derefter vælge en specialisering i en af ​​hjørnestenene i industrien: 3D-animation, modellering, eller visuelle effekter.

Start datoer:

  • 5 jan 2015 ventelistekontrolgrupper - 2 marts 2015 - 4 maj 2015 - 29 juni 2015 - 31. august 2015 - 26 oktober 2015

Program Krav

Vellykket afslutning af VFS Foundation Visual Art & Design program - ELLER - En visuel kunst portefølje af dit arbejde, der omfatter livet (foretrukket), stillbillede eller tegn tegninger og 3D computer arbejde (højst 12 stykker i alt). For at få adgang og begynde studier i 3D Animation & Visual Effects, er nogle 3D erfaring, der kræves. Men hvis du i øjeblikket ikke har tilstrækkelig 3D-oplevelse, du kan gives betinget godkendelse baseret på styrken af ​​en kombination af den anden computer grafik (f.eks Flash, Photoshop, Illustrator, etc.) og din tegning færdigheder.

Du opgradere med:

  • Et eksamensbevis i 3D-animation. - En mestret demo rulle af din endelige projekt. - Adgang til VFS Alumni Directory og Job Board.
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen