Kurs for seniorer 50

Accademia Leonardo Salerno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kurs for seniorer 50

Accademia Leonardo Salerno

Kurset 50 kurser er rettet mod dem, der ønsker at dele en oplevelse af sprogstudier med personer i samme aldersgruppe. Klasserne vil fokusere på studiet af grammatik, samtale og på samme tid nogle sociale og kulturelle aspekter af værtslandet. Den første dag i skoleelever vil blive givet en velkomstpakke med oplysninger om byen og dens omgivelser. Eleverne vil tage en indgangstest for at bestemme det passende uddannelsesniveau. Kurset indeholder 4 klasser om dagen, fra kl. 9.00 til 13.00 med en pause kl. 11.00. Hver lektion varer 55 minutter. Klasser undervises af kvalificerede lærere med erfaring i at lære italiensk til udlændinge. Der er alle niveauer fra begynder til avanceret på de angivne datoer. I tilfælde af at deltagere på hvert niveau er mindre end tre, vil de italienske lektioner blive reduceret til to timer (fra 9:00 til 11:00).

10% Reduktion i den anden tilmelding fra samme familie.

 • De ekstracurricular aktiviteter: Kurserne er beriget af en bred vifte af ekstracurricular aktiviteter, herunder guidede ture i byen og de omkringliggende områder, en madlavningsklasse, se film i biografen, vinsmagning og smagning af typiske produkter, besøg på bedrifter, der producerer olie og mozzarella osv. De ekstracurricular aktiviteter er inkluderet i prisen og drives af privat transport.
 • Indkvartering: Vores familier er alle inden for gåafstand til / fra skolen og giver et indbydende miljø for en fuld nedsænkning i italiensk liv. Det er muligt at bestille et enkelt eller dobbeltværelse med morgenmad eller halvpension. Indkvartering er tilgængelig fra søndag før kurset indtil lørdag efter kursets afslutning. Alternativt kan skolen tilbyde indkvartering i en B
 • Transfer: På forespørgsel tilbyder skolen en pendulkørsel fra Napoli eller Salerno togstation til den indkvarterede reservation. Voksne studerende kan stadig vælge at følge vores standard kurser, der byder folk på alle aldre, fra teenagere til seniorer.
 • Forsikring: For dem, der ønsker forsikring, kan du søge rejseforsikring ved at besøge vores hjemmeside på www.accademialeonardo.it eller kontakte vores kontor.
 • For Seniorgrupper: Kontakt venligst info@accademialeonardo.it til vores gruppeprogrammer "Gourmet Route" og "One week on the Amalfi Coast".

Eksempel uge på Accademia Leonardo:

 • Mandag: 9.00-13.00 Italiensk kursus - 15.30 Besøg af byen Salerno.
 • Tirsdag: 9.00-13.00 Italiensk kursus - 16.30 Besøg Arechi Castle
 • Onsdag: 9.00-13.00 Italiensk kursus - 15.30 Besøg i Napoli
 • Torsdag: 9.00-13.00 Italiensk kursus - Eftermiddag: fritid
 • Fredag ​​eller lørdag formiddag: 9.00-13.00 Italiensk kursus (kun fredag) -Visit af Amalfi og Ravello.

Kommende datoer: klik her

Der er andre kurser start datoer på anmodning

Karakteristik af kurset

 • Mindste varighed: 1 uge
 • 20 timer om ugen
 • 4 timer dagligt
 • Maksimalt 12 studerende pr. Gruppe
 • Minimum 3 studerende pr. Gruppe

Multimedia Hall

Vores elever har fri adgang til multimedierummet, hvor du kan surfe på internettet ved hjælp af skolecomputere eller oprette forbindelse til vores gratis Wi-Fi-netværk med deres mobile enheder.

Læsesal

Om eftermiddagen er biblioteket tilgængeligt for studerende til eller læsning. Desuden kan du også se fjernsynsprogrammer og film på en af ​​skolens haller.

Sprog laboratorium

Eleverne har gratis adgang til en bred vifte af lyd- og videokassetter til forbedring af fonetisk sprog og at øve sig i brugen af ​​sprogstrukturer.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Italiensk


Sidst opdateret March 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Maj 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 uger
Price
Pris
700 EUR
700 €: 2-ugers pris; 380 €: 1-ugers pris
Information
Deadline
Locations
Italien - Salerno, Campania
Startdato : Maj 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Maj 2019
Italien - Salerno, Campania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
Italien - Salerno, Campania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen