Kunsten bagning

Cookery School at Little Portland Street

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kunsten bagning

Cookery School at Little Portland Street

Bager

Hvis du har lyst til dig selv som den næste Mary Berry så er dette kursus for dig. Denne intensivt tre dages serier tager dig gennem de centrale principper i kager, wienerbrød og brød. Hver dag kan du nyde en let morgenmad af frisk bagt varer, før indstilling til at arbejde for at lære teknikker og færdigheder, forberede dig ingredienser og opskrifter, og tilberede en varieret menu. Ved afslutningen af ​​hver klasse vil du sidde ned for at spise en let frokost og prøve alt, hvad du har lavet, samt resumé opskrifterne med kokkene.

Dag 1: Cakes & Søde Pastry

I denne session vil du lave en pate Sucree, en sød wienerbrød, som skal nedkøles før bagning; marengs - forstå dine æggehvider og gøre sarte makroner; kager - udforske kage bagning, ser på smør kager, olie baserede kager og hurtige kager. Tag din pate Sucree og gøre det til en æbletærte og en sæsonbestemt frugt tærte før efterbehandling sessionen ved at forberede og tilføje toppings til din friskbagte kager. Når dette er gjort, vil du være klar til at sætte sig ned for at spise.

Dag 2: Pies & Savoury Pastry

Vores anden klasse fokuserer på mørdej og butterdej. Du vil gøre din egen butterdej og korte skorpe at tage hjem og eksperimentere med yderligere. Brug begge teknikker, du vil gøre en vegetabilske quiche, Cornish pasties og kylling og champagneproplukke cirkel med korte skorpe, en provencalsk tomat tærte, pølse ruller, ost strå og søde franske palmiers med puff. Efter alt, at du vil sidde ned for at spise!

Dag 3: Quick brød, Gær Breads & croissanter

Startende med hurtig brød vil vi dykke ned i principperne for at gøre scones, muffins og cornbread. Lær om gær brød, vil dette omfatte gøre en kornkammer og fuldkornsmel brød, forstå den alsidighed hvidt brød og gøre fladt brød, focaccia og pizza dej. Bage en traditionel flettet Chollah brød, og endelig bruge din læring fra dag 2 & 3 og roll og gøre du ejer croissant. Frokost og en endelig resumé af de tre dage vil afslutte kurset.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
3 dage
Deltid
Price
Pris
575 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen