Kulinarisk kunst
Culinary Institute Kul IN
Nøgleinformation
Campus placering
Sisak, Kroatien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
12 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 9.250 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Inklusive moms
Introduktion
I løbet af dette tre måneders program får de studerende en bred uddannelse i professionel madlavning og grundlæggende konditori. Den dynamiske kursusplan er designet til folk, der ønsker at forbedre deres kulinariske færdigheder eller orientere sig mod en karriere inden for professionel gastronomi.
Programmet har en praktisk tilgang til madlavningsteknikker med daglige madlavningslaboratorier, der supplerer undervisningen, samt flere ekskursioner til lokale fødevareproduktionscentre og gæsteforelæsninger fra besøgende kroatiske og internationale kokke.
De studerende vil få den grundlæggende viden, der kræves for at begynde at arbejde i kokkefaget. Eleverne lærer om termisk og mekanisk forarbejdning af fødevarer, identifikation af råvarekvalitet, krydderikobling, knivarbejde, oprettelse af kvalitetsmenuer til restauranter, anretning og servering af retter, professionelle madlavningsstandarder, madportioner, konservering af fødevarer og gastronomiens historie. Sammen med de professionelle færdigheder, som de studerende lærer under dette program, får de også mulighed for at møde succesfulde kokke, der arbejder inden for moderne gastronomi, og blive en del af et netværk af professionelle i branchen.
Læreplan
Kulinariske øvelser
Fordi vi mener, at madlavning bedst læres gennem praktisk erfaring, er vores læseplan designet således, at 80 % af undervisningstiden er dedikeret til praktik.
Udflugter
Ekskursionerne til restauranter, hoteller og leverandører hjælper eleverne med bedre at forstå restaurant- og hotelvirksomhederne, fødevareindustriens produktionskæde samt forberedelses- og opbevaringsteknikker. Ekskursionerne er en god mulighed for at netværke med kolleger og ildsjæle fra branchen.
Yderligere programinformation
- Undervisningstid: 5 timer om dagen, mandag-fredag
- Det sprog, der bruges i klassen: Engelsk
- Læsninger og materialer (digitale): leveret afKul IN
- Uniformer: Leveres afKul IN
Efter vellykket gennemførelse vil hver elev modtage et certifikat fra Kul IN for en professionel kulinarisk kok.
Programlængde: 2 måneder
PROGRAM STARTDATOER
- 17. oktober 2022
UDDANNELSESMULIGHEDER EFTER PROGRAMMET
Culinary Management på Zagreb School of Economics and Management
Ud over vores Culinary Arts-program tilbyder vi dig muligheden for at udvikle dine iværksætterevner med dette fælles program mellem Kul IN og Zagreb School of Economics and Management!