Read the Official Description

Co-operative Enterprise Law

Arrangør:

University of Helsinki, Ruralia Institute, Co-op Netværk Studies

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Essi Frondelius

Target Studerende

Avanceret bachelor- og kandidatstuderende, herunder fagfolk, der allerede arbejder med mindst en stærk interesse i co-operative lov.

Synopsis

Cooperative enterprise lov er kun sjældent en del af undervisningen læseplaner, selv om omkring en milliard medlemmer rundt om i verden er involveret i denne særlige form for virksomhed med en økonomisk og social indvirkning til at matche. Den mangel er yderligere fremhævet af gentagne krise modstandskraft kooperativer og den voksende bevidsthed om, at spørgsmål om bæredygtig udvikling også skal behandles af og gennem virksomhederne. Noget er dog bliver gjort om dette, for spørgsmålet kan behandles ved internationale statslige og ikke-statslige tekster; i henhold til dens Blueprint for Cooperative Decade 2011-2020 kooperativ lov er også højt på dagsordenen for Den Internationale Kooperative Alliance.

Dette kursus er at skabe en forståelse for de faktorer, der former kooperativ lov. Udtrykket "kooperativ lov« omfatter også andre områder af loven, da de påvirker på strukturen og drift af kooperativer, såsom arbejdsret, skatteret, konkurrenceret og regnskabs- og bogholderi standarder, samt lovgivning og gennemførelsesprocedurer.

Som studerende kommer fra forskellige nationale baggrunde, vil henvisning til specifikke kooperative love kun ske ved hjælp af et eksempel.

Kurset suppleres af besøg og præsentationer af kooperative organisationer.

Læringsmål

Ved afslutningen af ​​kurset vil de studerende være i stand til at skelne den kooperative virksomhedsform fra andre former, især fra aktieselskab, i hvad angår retlig struktur. Dette omfatter målsætningerne for kooperativer, deres ledelse og styring, arten og opbygningen af ​​andelskapital og dets kontrolmekanismer.

De studerende vil lære om udviklingen, der former kooperative love, ikke mindst som kooperativer tager nye former under virkningerne af globaliseringen. Disse komplekse udvikling omfatter en generel tendens til at harmonisere lovgivningen; fremkomsten af ​​internationale regler, der direkte indvirkning på virksomhederne; regional kooperativ lovgivning og regionale model love.

Kursus format og undervisningsmetoder

Klasseundervisning, kursus litteratur og blended learning elementer (digital materiale) og besøg på kooperative organisationer. Midler og kriterier for vurdering Grading skala: 5 = fremragende
4 = meget god
3 = god
2 = gennemsnitlig
1 = dårlig
0 = mislykkes Læsning materialer vil hjælpe de studerende følger foredrag, bidrage til drøftelserne og forberede den endelige kurset dagbog, essay eller skriftlig eksamen. Den endelige karakter er baseret på en uafhængig kursus opgave (learning dagbog, essay eller skriftlig eksamen).

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
17 dage
Fuldtid
Price
850 EUR
850-1400 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date