Read the Official Description

Konkurrerende Gennem Mennesker: Førende for Enhanced Performance, tidligere kendt som The SMU First-Line Management Program, er en 9-ugers certifikat program, der indeholder begreber og værktøjer til at mestre de mennesker side af forvaltningen. Det er ideelt for nye ledere og tilsynsførende samt dem, der foretager flytte ind i ledelsen - giver en solid base i ledelse teknikker. Programmet er også glimrende til mere erfarne ledere, der måske ikke har modtaget formel uddannelse eller uddannelse i styring af andre. Dette kursus fokuserer på at kende dine egne ledelsesstil, administrerende dine underordnede, og administrere din peer og chef relationer.


Anvendelsesområde og formål

De fleste mennesker i ledelse med et væld af uddannelse og erfaring inden for specifikke tekniske områder, men med ringe eller ingen kvalifikationer i forvaltningen mennesker. Dette program, Konkurrerende Gennem Mennesker: Førende for Enhanced Performance, er en ti-session serien, der blev afholdt over ni uger. Det giver ledere med et solidt fundament i væsentlige ledelseskompetencer. Brug lille gruppe aktiviteter, værktøjer til vurdering, og dygtighed building øvelser, vil du aktivt konvertere koncepter til folk færdigheder.


Hvem bør deltage

Tekniske chefer, iværksættere og erfarne ledere, der har påtaget sig ekstra folk ansvar eller ikke har haft formel uddannelse i personaleledelse.


Program Tid og sted

Programmet begynder med en omfattende, obligatorisk fuld dag session. Derefter Dallas session mødes på onsdag aftener fra 6-09:00 på Cox School of Business på SMU campus. Den Plano session mødes tirsdag aften fra 6-21:00 på SMU-in-Legacy.


SMU Certifikat

Certifikater for supplering tildeles til deltagere, der afslutter et enkeltstående projekt og deltage i indledende hel dag session og mindst seks af de otte aften sessioner. Programmet er også godkendt til Efteruddannelse Units (CEUS).


Programmets indhold

* Motivere andre

Kompetente ledere ved, hvad der motiverer den enkelte medarbejder og bruger denne viden til gavn for både den enkelte og organisationen. I denne session lærer ledere hvordan du indstiller forventninger og skabe et miljø, som fører til større produktivitet og medarbejdertilfredshed.

* Lederskab Alsidighed

Denne session giver dig færdigheder til at maksimere din ydeevne og effektiviteten af dine underordnede og team. Du vil vurdere din ledelsesstil fleksibilitet i specifikke arbejdsrelaterede situationer og bestemme niveauet af effektivitet. Du vil udforske og differentiere karakteristika og forventninger om en effektiv ledelse, administration og followership. Du vil forlade med en præcis forståelse af dine styrker og identificere områder for udvikling er nødvendig for at forbedre din karriere.

* Valg af Right People

Ledere lykkes gennem indsatsen fra andre, og vælge de rigtige mennesker er afgørende. Denne samling fokuserer på, hvordan man forbereder strategisk for interviewet og hvordan du bruger adfærdsmæssige spørgeteknikker der får interviewpersonen til at give dig de svar til at hjælpe dig bedre at forudsige fremtidig adfærd på jobbet.

* Team Building

Lær de nødvendige færdigheder til at lykkedes lede dit team. Udforsk den værdi, fælles mål og rolle definition tilføje til succesfuldt team præstationer. Du vil også lære at genkende de faldgruber, der kan føre til dysfunktion i teams.

* Udnyttelse individuelle forskelle

Du har et fast greb om de tekniske aspekter af dit job - det er peer og medarbejder adfærd, der udgør de største udfordring. Denne samling fokuserer på at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvordan forskellige stilarter, oplevelser, kultur og motiverende behov påvirke ydeevnen.

* Håndtering af Performance

Du blev forfremmet til at være en fremragende individuel kunstner. Nu er din ansvarsområder er blevet udvidet, og du er evalueret på udførelsen af andre. I denne session vil du udforske forskellige strategier til at evaluere og udvikle medarbejderne, herunder færdigheder i coaching, rådgivning, og yderligere måder at håndtere ikke-udøvende kunstnere.

* Konfliktløsning

Konflikt er en naturlig del af ethvert arbejdsmiljø, uanset om du arbejder en-til-en eller som et team medlem. Du vil undersøge de mange kilder, årsager og typer af konflikter ofte findes på arbejdspladsen. Du vil også lære at bruge konfliktløsning teknikker til at opnå positive resultater i mange vanskelige situationer.

* Formidling for Results

Denne session vil forbedre din lytte og præsentere færdigheder. Identificere barrierer, der forhindrer dig i at lytte effektivt og polish små-gruppe præsentation og kommunikationsevner ved at fokusere på hvordan man kan påvirke og overbevise. Endelig, lære at styre møderne for at gøre dem en effektiv og produktiv udnyttelse af tid for alle involverede.

* Håndtering gennem indflydelse: Vellykket Peer / Boss Relationships

Ægte lederskab betyder øve indflydelse langt ud over din formel autoritet. Vi har ofte ansvar for projekter og resultater uden at have den formelle bemyndigelse vi måske har brug for. Denne samling fokuserer på at skaffe indflydelse til at skabe mere produktive og endnu sjovere relationer med din chef, kolleger og medarbejdere. Deltagerne vil lære strategier til at hjælpe kommunikere deres idéer og behov til andre i produktive og overbevisende måde og samtidig sikre organisationens behov og andre er også opfyldt.

* Gennemførelse Change: Glem ikke de People

De fleste ændringer indsats ser godt ud på papiret. Problemet er, at forandring initiativer sker i den virkelige verden og påvirke rigtige mennesker. Skift ikke lykkes, fordi lederne ikke at skabe en følelse af uopsættelighed, ikke får buy-in, og har tendens til at fokusere på kun organisatorisk ydelser. I denne session vil du lære de nødvendige færdigheder til at være en succesfuld forandringsagent. ROI projekter præsenteres i slutningen af dette modul.


Hvordan du kan glæde dig

Målet med dette program er at give en base af væsentlige ledelseskvalifikationer og teknikker, hvorfra du kan drage nytte. I en unik, meget deltagerbaseret miljø, vil du:

- Bliv en mere effektiv leder og leder
- Lær at give dig selv og dine medarbejdere
- Udvikle og vedligeholde præstationsnormer, som andre er villige til at følge
- Øge din evne til at igangsætte og arbejde med forandring
- Gør din interpersonelle færdigheder til bedre at udnytte de evner andres
- Evaluere og måle din egen personlige vækst
- Udvikle et fundament på væsentlige m ORVALTNING færdigheder, hvis man kan fortsætte med at opbygge din karriere
- Transfer nye teknikker og færdigheder direkte til jobbet gennem dit individuelle projektSee 9 more programs offered by Cox School of Business, Southern Methodist University »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
9 uger
Deltid
Price
2,895 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date