Læs den officielle beskrivelse

Konkurrencedygtig Intelligence i Asien

Kursusoversigt


I denne to-dages seminar vil du arbejde med en af ​​verdens 's førende strategiske tænkere til at opbygge dine konkurrencedygtige intelligens færdigheder og en reel merværdi til din virksomhed ' s business performance. Kurset fokuserer på en struktureret tilgang til indsamling, opbevaring og udlevering af central information til beslutningstagning. Den skitserer de vigtigste komponenter i en konkurrents intelligens-system i en virksomhed og viser, hvor konkurrent intelligens passer ind i at give et samlet billede, der kan bistå med udvikling af strategi og give øjeblikkelig information til taktiske beslutninger.

&nbsp

&nbsp

Hvorfor skal du deltage?


Lyd markedsføring beslutninger afhængige af tilgængeligheden af ​​oplysninger om markedet med henblik på at udvikle strategier, at træffe afgørelse om taktik eller til måling af resultater.Men i mange virksomheder, der er væsentlige oplysninger ikke er korrekt indsamles, analyseres og udnyttes. Dette to-dages seminar tog dig på de nyeste tendenser inden konkurrent intelligens til at udstyre dig med værktøjer til at overføre oplysninger om markedet i vigtige strategier, der hjælper din virksomhed til at være på forkant med dine konkurrenter i Asien.

&nbsp

&nbsp

Ønsker du at

&nbsp

  • Afdækning af behov inden for din organisation?
  • Indsaml oplysninger på den mest effektive måde (intern og ekstern)?
  • Konverter indsamlede oplysninger til værdifuld intelligens?
  • Kommuniker dine resultater til den overordnede ledelse og giver hermed et solidt grundlag for Corporate Strategy beslutninger?
  • Byg konkurrent profiler og forudsige deres næste træk?
  • Exploit konkurrenter 'svaghed og underminere deres styrker?
  • Imødegå eventuelle uønskede konkurrerende handlinger ved hjælp af intelligens?

Se 7 flere kurser fra Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

This course is Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
2 dage
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist