Konditordiplom Ecole Lenôtre - 7 måneder
Ecole Lenôtre
Nøgleinformation
Campus placering
Rungis, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, French
Studieformat
På campus
Varighed
7 - 7 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 28.900 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Moms ex
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
ECOLE LENÔTRE KONDITORUDDANNELSE
Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere banebrydende træning i at facilitere, opmuntre, kommunikere og opretholde høje præstationsstandarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre" henvender sig til voksne, der brænder for madlavning, uanset om de er på et omskolingskursus eller ej, og til professionelle, der ønsker at udvide deres ekspertiseområde.
Adgang til dette kursus har følgende forudsætninger:
- 18 år eller derover
- Mindst færdigheder i fransk (niveau B1)
- Kende de grundlæggende principper for hygiejne og sikkerhed i et tilberedningsmiljø
- Minimum grundlæggende viden om elementær ræsonnement (aritmetik og logik)
- Et ønske om at komme ind i den professionelle sektor inden for fødevarehandel
NIVEAU 1: L'ESSENTIEL
- Lav grundlæggende wienerbrødsdeje: mørdej, tærtedej, butterdej ...
- Lav svampe og piskede deje: joconde, wienerkiks, "pain de gènes"...
- Lav kompotter og pocherede frugter: pocherede pærer ...
- Lav marengs eller marengsbaserede deje: Schweizisk marengs, italiensk marengs, mandeldacquoise...
- Lav basiscremer og deres variationer: Konditorcreme, chiboustcreme, ganache...
- Lede og organisere sit arbejde (teamwork, lagerstyring, behørig proces og metode, overholdelse af produktions- og bevaringsbestemmelser osv.)
NIVEAU 2: L'INCONTOURNABLE
Mestre det absolutte inden for konditori og klassikerne fra maison Lenôtre:
- Desserter og individuelle kager: "feuille d'automn", "Schuss".
- Tærter: citronmarengstærte, Eléonore-tærte ...
- bløde kager: citronkage, krydret brød ...
- tørre petit fours: mandeltuiles, "diamonts" chokoladekager...
- petits fours: makroner, mini-éclairs ...
- chokolade: bonbons og støbechokolade klassisk wienerbrød: croissanter, pain aux raisins...
- Festkager: sukkerpasta "pastillage", nougatine, "croquembouche", fødselsdagskager...
- snacks: chouxdej, fingermad...
- salte kager: salte kanapéer, quiches...
- Lede og organisere sit arbejde (teamwork, lagerstyring, behørig proces og metode, overholdelse af produktions- og bevaringsbestemmelser osv.)
NIVEAU 3: LA MAITRISE
Formålet med dette modul er at give de studerende mulighed for at konsolidere deres beherskelse og at perfektionere den kompetence, der kræves for at arbejde som konditor.
Praktiske lektioner: 8 uger
- Udvikle et udvalg af moderne desserter: genskabt Paris Brest, vaniljeskive osv.
- Lav anrettede desserter og petits fours: varme souffléer, isede makroner osv.
- Udvikle og skabe en række chokolader og bolsjer: lagdelte bolsjer, trøfler, frugtgelé, nougats osv.
- Lav brunkager og tærter med moderne smag
- Master tilberedning og forvandling af sukker (trukket sukker, blæst sukker, dryp osv.) sat sammen en salgbar vare
- Lav en række smarte wienerbrød: pain aux raisins et pistacienødder, hindbær pain au chocolat osv.
- Lær det grundlæggende i bagning: traditionel baguette, olivenbrød osv.
- Lav et udvalg af kanapéer og varme, salte petits fours: mini laksequiche, valnøddesnitter osv.
- Vurdering af fremskridt
Vores styrker
- 21 ugers intensiv træning (840 timer), herunder to ugers træning med kvalificerede kokke.
- Fire ugers praktik i en virksomhed på Lenôtre-værkstederne eller i institutioner udvalgt af École Lenôtre.
- Holdet er begrænset til 12 deltagere
- 100% succesrate
De næste træningssessioner er:
- 26. februar 2024: undervises på fransk og engelsk i Rungis.
- 2. september 2024: undervises på fransk og engelsk i Rungis
For mere information, kontakt os venligst via e-mail på [email protected]. Vi glæder os til at byde dig velkommen på ECOLE LENÔTRE!