Komplet diplom i moderne gastronomi
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Nøgleinformation
Campus placering
Edinburgh, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
38 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Uanset om du er en skolelever, universitetslejer, karriereveksler eller professionel kok, vil dette diplom give dig en komplet og omfattende forståelse af klassiske og moderne kogeteknikker, herunder brød, wienerbrød, kød, fisk og grøntsager tilberedning og madlavning. Derudover vil de, der udfører vores komplette eksamensbevis i moderne gastronomi, efterlade både solid forståelse og praktisk erfaring opnået i løbet af vores ernærings- og plantebaserede fødevarer og kunsthåndværkere fødevareproduktionsmoduler - begge er de eneste kurser af deres art i England.
Din tid brugt på ESFW vil se dig tage over 1200 timers fuldtidsstudie, hvoraf langt størstedelen er fuldt ud praktisk, men også besøg på gårde, møller, slagtere, bagere og creameries samt tid med nogle af landets førende kokke og ernæringseksperter ud over vores egne erfarne tutorer.
Alle kurser inkluderer vores Chef's Essential Kit, al mad og undervisning samt chancen for at drage fordel af arbejdsplaceringer, cv-bygningsværksteder, branche-specifikke netværksmuligheder og en uddannelse fra en skole, der jævnligt vælges som en af de bedste i Storbritannien.
Hvem er kurset egnet til?
- Fødevare fagfolk
- Professionelle kokke
- Aspirerende kokke
- Private kokke
- Karrierevekslere
Færdigheder, du vil lære på vores komplette eksamensbevis i moderne gastronomi:
- En omfattende forståelse af alle aspekter af professionel madlavning (herunder kød, fisk, grøntsager, supper, bestand, saucer, garnering, moderne teknik og meget mere)
- En omfattende forståelse af Professional Patisserie (inklusive basale og berigede dej, basalt og avanceret brød, chokolade og sukkerarbejde, sæt og frosne desserter, saucer, svampe, lagede gateaux, klassiske desserter og meget mere)
- Et fundament inden for ernæring og plantebaseret mad (herunder moderne pletteringsteknikker, madstyling, alternative proteiner, madlavning med nødder og frø, ernæringsworkshops, sund snacks og meget mere)
- Et fundament inden for produktion af kunsthåndværk (herunder mejeri, ostefremstilling, charcuterie, fastklæbning og konservering, gæring, håndværksbrødproduktion og meget mere)
- Et ugelangt kursus i Sådan starter du en fødevarevirksomhed
- WSET niveau 2 vinundersøgelser
- Gårdsbesøg
- Gæstekokken demonstrationer
- Arbejdspladser
Hvorfor vælge os?
- Det eneste kursus af sin art i Europa
- Ekspertundervisning af erfarne kokke
- Etableret og ældste kokkeskole i Storbritannien
- Små klassestørrelser
- På jobtræningen
- Arbejdspladser
- Fremragende karrieremuligheder
Certifikater & kvalifikationer
Edinburgh School of Food & Wine er fuldt ud godkendt af ICAS og vurderes og vurderes løbende for at sikre, at vi når de standarder, de sætter.
Efter en vellykket afslutning modtager hver studerende:
- Komplet diplom i moderne gastronomi
- Diplom i professionel madlavning
- Diplom i professionelt konditori
- Fundament i ernæring og plantebaseret mad
- Foundation in Artisan Food Production
- Certifikat i, hvordan man starter en fødevarevirksomhed
- WSET niveau 2
- REHIS Elementær fødevarehygiejne-certifikat
Tidsplan
- Træning: Fuldtid | mandag til fredag
- Åbningstider: 30 timer om ugen
- Tid: 10:00 - 16:00
- Varighed: 38 uger
Finansiering tilgængelig