privilegier

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. Det integrerede kursus giver den studerende mulighed for at komme direkte ind i helikopters professionelle verden uden nogen forudgående luftfart.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller straffesager.

For at ansøge om en CPL kursus skal du vise grundlæggende kendskab til matematik og fysik og en god bevidsthed om engelsksprog, som vil blive testet gennem en adgangskontrol før tilmelding.

Selv om den lægeundersøgelse (1 ^ klassecertificering) ikke kræves i loven for at starte kurset anbefaler vi stærkt dig at udføre det. Du kan kontakte gratis vores akademiets planlægningskontor for at bestille den medicinske, som skal tages i et aeromedicinsk center (se siden Generelle oplysninger). Du skal være mindst 18 år gammel for at udføre den endelige færdighedsprøve.

Teoretisk kursus

Teoretiske lektioner varer ca. 9 måneder, begyndende i oktober. En fjernundervisningskursus er også tilgængelig for hvem der forstår engelsk meget godt. Du vil udføre den afsluttende eksamen ved Luftfartsstyrelsens hovedkvarter enten i Rom eller Milano - Malpensa. Du må kun deltage i den afsluttende eksamen efter at have bestået en intern præ-test.

Praktisk kursus

Planlægningskontoret organiserer udnævnelserne med instruktørerne for at bestille flyvetimer på forespørgsel. Følgende trin skal udføres i kronologisk rækkefølge, så for eksempel kan IFR-delen ikke udføres før "single pilot" -delen, og MCC'en kan ikke udføres i løbet af de første 130 timer.

Flåde

Vælg din træning mellem:

  • Robinson R22
  • Robinson R44
  • Guibal Cabrì G2

baser

Caiolo (Sondrio), Bresso (Milano) og Castelnuovo di Porto (Rom)

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Eurotech Flight School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
9 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date