Kommerciel pilot certificering

Legacy Aviation

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kommerciel pilot certificering

Legacy Aviation

Hvis du nyder at flyve og ønsker at blive betalt for din evne til at tage sig af dine passagerer eller fragt, er det næste skridt, der foregår for en kommerciel pilotlicens.

Selvtillid pilot. Sikre mandlige pilot i uniform, der holder arme krydsede og smiler med flyvemaskine i baggrunden

Al den flyvetid, du har akkumuleret under din private pilot og instrument træning, krediteres i forhold til din samlede tid for en kommerciel licens. For at få en kommerciel pilot licens skal du være atten år gammel og har logget i alt 250 timers flyvetid.

Alle kommercielle pilotstuderende vil blive uddannet af en kvalificeret og dygtig instruktørpilot. Under træning skal eleverne trænes på manøvrer som langsom flyvning, landings- og afgangssteder, chandeller, dovne ildsteder, stejle spiraler om et punkt og stejle sving. Selv om du bliver meget dygtig i de kommercielle manøvrer, er det vigtigt at bemærke, at piloter i alle flyselskaber er begrænset til tredive grader af bankvinkler, mens de flyver med passagerer om bord. Dette er så passagererne ikke er bange, og at piloten altid har total kontrol over flyet.

Udover manøvrer skal alle studerende blive dygtige i et "komplekst fly". Det komplekse luftfartøj vil omfatte inddrageligt landingsudstyr og en styrbar hastigheds propeller. At have landingsudstyr, der trækkes tilbage efter start og det forlænges inden landingen, vil være helt nyt for dig. Så den studerende skal udvikle et vane mønster til tilbagetrækning og udvidelse af hans landingsudstyr under start og landingsoperationer. Dette er vigtigt for at sikre sikkerheden ved flyvning på alle komplekse fly. Den styrbare stigpropeller er forskellig fra den faste pitch propeller, som du er bekendt med indtil dette punkt. En styrbar hældnings propeller gør det muligt for piloten at justere propellerens vinkelvinkel under klatringskrydset og afstigning af faser af flyvningen. Dette giver flyet større samlet effektivitet og ydeevne.

Den studerende bliver uddannet og evalueret af sin instruktørpilot på hver flyvning. Det bliver instruktørpiloten, der bestemmer, hvornår den studerende er klar til sin skriftlige eksamen og hans flyvetest. Der er ingen god grund til at skynde nogen gennem sin kommercielle pilotuddannelse. Instruktørpiloten bestemmer, om det er nødvendigt med yderligere tid for, at den studerende skal opfylde FAA's minimumskrav og hjælpe ham med at blive mere komfortabel med komplekse fly og kommercielle pilotmanøvrer.

At flyve kommercielt og få betalt for dine tjenester, du vil sandsynligvis være på en skema på en flyeskole, charteroperation eller et flyselskab. Uanset om du flyver kommercielt flyselskab eller træning til din kommercielle pilotlicens, vil du planlægge at dukker op tidligt og tager den tid, der er nødvendig for at forberede dig godt til opgaven. Rushing vil ofte lede en pilot for at glemme at gøre noget eller lave en fejltagelse. Dette kan undgås ved at dukker op tidligt, tager din tid og nyder at tage din tid.

Den minimale samlede anslåede uddannelsesomkostninger

Piper Warrior PA28-161 Cessna Skyhawk C172 Piper Archer II PA28-181
$ 11.767
100% forudbetaling (sparer 10%)
$ 12.037
100% forudbetaling (sparer 10%)
$ 12.577
100% forudbetaling (sparer 10%)
40 timers flyudlejning 40 timers flyudlejning 40 timers flyudlejning
15 timers flyudlejning 15 timers flyudlejning 15 timers flyudlejning
15 timers flyvningsinstruktion 15 timers flyvningsinstruktion 15 timers flyvningsinstruktion
20 timers grundinstruktioner 20 timers grundinstruktioner 20 timers grundinstruktioner
Medicinsk certificering Medicinsk certificering Medicinsk certificering
skriftlig prøve skriftlig prøve skriftlig prøve
Checkride Checkride Checkride
Betal som du går koster: $ 13.075,00 Betal som du går koster: $ 13.375,00 Betal som du går koster: $ 13,975.00

Finansiering til rådighed

Forreste visning af fly før start

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
90 timer
Fuldtid
Price
Pris
13,075 USD
Betal som du skal betale for Piper Warrior PA28-161; $ 13.375,00 Betal som du går koster for Cessna Skyhawk C172; $ 13,975.00 Betal som du skal betale for Piper Archer II PA28-181
Information
Deadline
Locations
USA - Philadelphia, Pennsylvania
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Philadelphia, Pennsylvania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen