Commercial Refrigeration & Air Conditioning (HVACR)

Kendskab til Basic El og elektronik og de grundlæggende elementer i køleteknik er forudsætning for Commercial Refrigeration & Air Conditioning Program. De fleste af de studerende, der tilmelder i Major Appliances Program og Domestic Refrigeration & Air Conditioning Programmer, hvor de lærer grundlæggende elektricitet og grundlæggende køling, generelt også tilmelde sig dette program. Eleverne lærer at arbejde på centrale klimaanlæg, varmepumper, tag top A / C-anlæg, walk-in og nå-i køleskabe og frysere, ismaskiner og andre kommercielle køleanlæg.

HVACR uddannelse omfatter 100 timers Massachusetts Refrigeration Code og 100 timers Mass. Elektrisk kode, hver tælle mod kvalifikationer til et køleanlæg licens i Massachusetts.

For næsten 30 år, har Bay statens "Hands-On" uddannelse arbejdet for tusindvis af studerende. Halvdelen af ​​de studerendes tid i skolen er i klasseværelset lære teorien, og den anden halvdel er brugt i værkstederne vinder "Hands-On" oplevelse.

Nye studerende får en bærbar computer og undervisning i, hvordan man bruger det som et læringsredskab. Udgifterne til den bærbare computer er inkluderet i undervisningen og den studerende vil eje det i slutningen af ​​sit program. Desuden vil alle studerende modtager forberedelse og uddannelse til at tage en R410A Certificering test, der tilbydes af skolen.

Kandidater fra Commercial Refrigeration & Air Conditioning Program er parat til at gå ind i arbejdsstyrken som entry level teknikere. Mange af vores kandidater er hyret af kommercielle køleanlæg og klimaanlæg virksomheder til at installere, service og vedligeholde systemer til både privat og erhvervsmæssig brug. En række kandidater kan starte deres egen virksomhed efter at have arbejdet i marken i et par år, at få oplevelsen af ​​at arbejde på det store udvalg af mærker og modeller, mens de lærer, hvordan en reparation forretningsfunktioner.

Bay State kandidater er godt modtaget af arbejdsgivere, der ofte kommer til skolen for at rekruttere kandidater. Skolens placering kontor giver jobsøgning, herunder CV forberedelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Bay State School Of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date