Read the Official Description

Kommerciel Due Diligence i Asien

Kursusoversigt


I denne to-dages seminar vil du arbejde med en af ​​verdens 's førende strategiske tænkere til at bygge dine kommerciel due diligence færdigheder og tilføre værdi til din virksomheds ' s ekspansionsplaner ved at minimere risikoen for investeringen fiasko. Kurset fokuserer på en struktureret tilgang til at hjælpe dig med at vurdere et mål selskab 's nuværende og forventede forretningsmæssige resultater gennem detaljeret undersøgelse af markedet og konkurrencedygtigt miljø.

&nbsp

Hvorfor skal du deltage?


Vækst via Mergers & Acquisitions i Asien kan være et meget risikofyldt trin til at foretage. Udførelse korrekt kommerciel due diligence i Asien er en af ​​de mest effektive måder at mindske denne risiko og til at forbedre dine chancer for en vellykket transaktion.Hvis din virksomhed ønsker at vokse, enten ved M & A, skal du grundigt forstå, at selskabets 's nuværende og forventede resultater. Dette to-dages seminar tog dig på de nyeste metoder til at gennemføre kommercielle due diligence på potentiel M & A-mål for at undgå uønskede overraskelser og tegne en gennemsigtig og forsvarlig billede af din målgruppe virksomhedens 's kommercielle præstation.

&nbsp

&nbsp

Ønsker du at

&nbsp

  • Forstå vigtigheden af ​​at gennemføre en kommerciel due diligence i Asien i tillæg til andre due diligence discipliner?
  • Find ud af alle de vigtige om din potentielle opkøbsmål før din investering?
  • Få et samlet billede af dit potentiale opkøbsmål 's kommercielle præstation?
  • Projekt den fremtidige udvikling af din potentielle opkøbsmål ved at undersøge sin forretningsmodel, industri og marked, miljø samt vi position på markedet?
  • Master de praktiske aspekter af kommerciel due diligence?
  • Anerkender vigtigheden af ​​en integration, hvordan man kan undgå almindelige faldgruber og efterfølgende manglende opkøb?
  • Identificere og kvantificere potentielle problemer og forpligtelser?
  • Forstå potentielle problemer med cross boarder kommerciel due diligence og skabe strategier til at beskæftige sig med disse?

See 7 more programs offered by Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
2 dage
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020