Kokkespecialist i integrativ sund madlavning
Culinary Institute of Barcelona
Nøgleinformation
Campus placering
Barcelona, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
3 Måneder
Hastighed
Deltid
Studieafgifter
EUR 8.250 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Januar 2024: 8.250 € - maj 2024: 7.425 €
Introduktion
Efteruddannet CHEF -specialist i integrativ sund madlavning
Til kokke og ernæringsfolk, der ønsker at integrere sundhed i det 21. århundredes gastronomi.
The Postgraduate Chef Specialist in Integrative Healthy Cooking er et af CIB -programmerne designet til mennesker med erfaring inden for madlavning eller ernæring, medicin eller diætetik, der ønsker at uddanne eller specialisere sig i sund madlavning ved at kende sine produkter, teknikker og hovedtendenser og dermed forbedre og diversificere det gastronomiske forslag til en restaurant eller give kulinarisk viden til sundhedssektoren. Tre måneders praktiske sessioner, demonstrationer, workshops og feltarbejde, der forbereder eleven til at mestre principperne for sund madlavning og dens anvendelser samt en lang række nye tendenser.
Alle CIB's kulinariske programmer er fokuseret på kreativitet og innovation, og efterlader den klassiske undervisning baseret på opskrifter og søger at foregribe de nye scenarier, der vil åbne i sektoren i de kommende år. CIB træner også sine studerende i kommunikationsevner, teamwork og forretningsledelse, så dets studerende er forberedt på alt, hvad der bliver bedt om af dem i deres faglige fremtid.
Indlæggelser
Læreplan
Download programmet her
Galleri
Ranglister
- En af de bedste skoler til at studere gastronomi (Chef's Pencil)
Programresultat
Mål
Forberedelse til sund madlavning i det 21. århundrede
- Overvåg og styr ernæringsbalancen
Næringsstoffer, mad, ernæringens energi, balance gennem mad, madfilosofi og alkymi i køkkenet.
- Mestring af kulinariske trends med fokus på sundhed og velvære
At lære om og samle aktuelle trends inden for sund kost, såsom energisk madlavning, levende mad og ayurvedisk medicin, samt at introducere terapeutisk vision i ernæring.
- At tilpasse sund madlavning til hver enkelt forbruger
At skabe, justere, gentænke og planlægge mad til forskellige fysiologiske og hormonelle stadier, sygdomme og ernæringsbehov, hvad enten det er til en baby, en sportsmand eller en diabetiker.
- At anvende fortiden, nutiden og fremtiden for sund gastronomi
At kende oprindelsen og hvordan man anvender nuværende og nye udviklinger inden for ernæringsvidenskab og transformerer den gennem teknologier og dine nye færdigheder til sund tilpasning og innovation.
- Videnskabelig viden og dens kulinariske anvendelse
Anvendelse af psykoneuroimmunologi til personlig gastronomi, tarmmikrobiotaen i kosten og identifikation af metaboliske ændringer eller hormonelle ændringer tilpasset diæter i hvert enkelt tilfælde.
- Mestring af teknikker og færdigheder til sund madlavning
Brug af respektfulde teknikker som fermentering eller lavtemperaturtilberedning for at holde madens ernæringsmæssige niveau på et maksimum.
- Skaber og nyskaber til sund madlavning
Arbejde med metoder, der tilskynder kreativitet til at løse problemer og bruge innovation som et værktøj til at skabe værdi og en konkurrencefordel.
- Leve produktet
At værdsætte rødderne af mad og dens forvandling med samvittighed, for at understrege vigtigheden af sæsonbestemthed og for at hente inspiration fra miljøet som vores vigtigste spisekammer, hvilket lægger vægt på at bruge bæredygtige råvarer.
Dine konkurrencefordele
- Du vil have et højt kendskab til ingredienserne, deres næringsindhold og deres individuelle tilberedningsteknikker, der skal til for at tilberede medicinske retter.
- Du får et tværgående syn på de forskellige typer sygdomme og deres ernæringsmæssige og kulinariske behov.
- Du får en kompleks 360º viden til at udvikle alternativer inden for gastronomi ud fra et sundhedssynspunkt.
- Du vil have en vision og træning, der er egnet til at levere løsninger på fødevareproblemer og restriktioner.
- Du får en gastronomisk forståelse, der får dig til at gentænke måden at fodre på i fremtiden.
- Du vil være i stand til at lave gastronomiske planer og løsninger for at give svar på specifikke problemer.
Ideelle studerende
WHO
- Jeg vil gerne specialisere mig som kok
For professionelle kokke, der ønsker at fokusere på en verden af sund gastronomi.
- Jeg vil gerne udvide min kulinariske viden
For læger, ernæringseksperter og diætister, der ønsker at anvende deres kulinariske viden til deres faglige baggrund inden for forskellige områder såsom makrobiotika, ayurveda, tilpasning af hormonsituationen eller forbedring af tarmmikrobiotaen.
- Jeg vil være træner og en sund kok
For kokke eller ernæringseksperter, der ønsker at tilbyde integrerede ernæringstjenester gennem madlavning beregnet til deres forbrugeres wellness-planer.
- Jeg ønsker at anvende psykoneuroimmunologi til personlig gastronomi
For psykoneuroimmunologiske eksperter, der ønsker at anvende kulinariske teknikker og teknologier til deres viden om holistisk psykoneuroimmunologi.
- Jeg ønsker at forbedre mine patienters fysiske og mentale præstationer
For professionelle i sportssektoren, der ønsker at inkludere integrativ medicin i gastronomi for at forbedre deres patienters personlige ernæringssystemer.
Elevens profil
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
- Specialkok i sundt køkken
- Gastronomiske fagfolk på hospitaler, skoler og lokalsamfund
- Ansvarlig for R&D-projekter for sund gastronomi
- Konsulent og rådgiver for sund gastronomi
- Overvåg sund gastronomi i uddannelsescentre
- Udvidelse af ernæringstjenester, der anvendes til gastronomi
- Sundhedscoach
- Entreprenørvirksomhed sund gastronomi