Campus spanske sprogskoler for udlændinge er skabt for at gøre den studerende erhverve en italiensk, der er nyttige i hverdagen og i den professionelle verden.

Underviserne

Lærerne er alle kandidater, der har en høj grad af professionalisme og undervisning ekspertise. Den anvendte metode er avanceret og kombineret med personlig assistance og vejledning.

DET personalisering af uddannelserne

  • En foreløbig analyse af sprogkundskaber med gratis niveau test.
  • Oprettelse af ad hoc-programmer baseret på de studerendes behov.
  • Personlig programmer baseret på den studerendes færdighedsniveau og lektioner med fokus på specifikke emner, der er involveret i både dagligdagen og på jobbet.

Undervisningsformen

I kurserne på Campus Sprogskole hælder en skriftlig og talt sprog er sjovt og vedvarende fokus på at forbedre den udtryksfulde kapacitet, erhverve grammatisk og syntaktisk struktur samt ordforråd, udtryk og idiomatiske ordsprog. Simuleringen af ​​hverdagssituationer og kendskab til kulturen, skikke og traditioner giver en altomfattende sprog oplevelse.

Klassisk italiensk sprogkursus

Kurset, som findes på alle niveauer, giver de studerende mulighed for at forbedre både grammatisk og sproglig færdighed, med særlig vægt på brugen af ​​idiomatiske udtryk, der almindeligvis anvendes i hverdagen.

  • Kursus opstart: hver mandag - Lektion timer: 09.00 til 13.00 fra mandag til fredag. Lektionerne er 50 minutter.
  • Varighed og ugentlig frekvens: 20 lektioner - 4 timer om dagen - Antal studerende: Max 8 personer

FriTiden

Udover undervisning, Campus Sprogskole tilbyder et rigt program af valgfrie kulturelle og rekreative aktiviteter, som kan være gratis eller har en pris. Aktiviteterne er en integreret del af sproget uddannelse i, at de bidrager til at forbedre kendskabet til det italienske sprog, letter også socialisering mellem de studerende på de forskellige kurser, som kan omsættes til praksis sprogfærdigheder erhvervede.

Campus Sprogskole foreslår ugentligt: ​​- gruppe italienske madlavningskursus med middag til at følge - guidede besøg i byen Lucca - Bike udflugter - guidede besøg på de lokale gårde med vin og olie smagning - fremvisning af en film, der kommer fra klassisk og moderne filmografi - møder med klassisk musik i samarbejde med Istituto Musicale Luigi Boccherini Campus arrangerer også ture og udflugter i weekenden til steder, der har en kunstnerisk, kulturel og rekreativ interesse. Den studerende skal kun opretholde udgifterne til: transport, indgange, frokost og organiserede middage. Den organisatoriske sekretær er den studerendes disposition for information i forhold til udflugter og arrangementer i området.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Fondazione Campus »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 uge
Fuldtid
Price
175 EUR
(1 uge) - 525 EUR (4 uger). Hver ekstra uge efter fjerde: 100,00 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date