Læs den officielle beskrivelse

Beijing Institute Of Technology (BIT) er et centralt universitet i Kina, der ligger i hovedstadsbyen Beijing, som kan prale af både en lang historie og moderne funktioner. Som fødested for mandarin er Beijing et fantastisk sted at lære kinesisk, og BIT er en ekstraordinær destination.

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder.

Der er otte niveauer (L1-L8) af kurser med kvalificerede klasserrangementer designet til alle slags elever, herunder kinesiske sprogstuderende, forberedende undergraduate og elever på højt niveau.

Klassestørrelsen er begrænset til 20 studerende. Kurser er videnskabeligt indrettede, herunder ikke kun obligatoriske kurser i omfattende kinesisk, kinesisk lytning, tale og læsning, men også fremtrædende som ord og udsagnstræning, kinesisk kultur, kinesiske idiomer og sæt sætninger, samlet af moderne Kina, kinesisk videnskab og Teknologi, avis og periodisk læsning, avanceret skrivning og andre.

Desuden inviterer BIT mange eksperter til at give gratis forelæsninger om HSK, Tai Chi, kalligrafi og kultur. Gennem intensiv instruktion og gentagen praksis kan eleverne forbedre deres generelle sproglige evne.

For at forbedre effektiviteten af ​​klasseværelsetinstruktion organiserer vi også mange interessante aktiviteter for den studerende at øve deres kinesiske sprogfærdigheder. Felture kan omfatte at besøge Stormuren, Sommerpaladset, Xiangshan, Beijing Capital Museum, Yuyuantan Park, Kina Nationalmuseum, Beihai Park, 798 Beijing Art Zone og andre steder af interesse.

Der gives gratis forelæsninger om kalligrafi, kinesisk traditionel maleri, papirskæring, fotografering, kinesisk musikvurdering og kinesisk klassisk filmopmærkning. Kultur- og sportskonkurrencer kan omfatte badminton, volleyball, mundtlig kinesisk, sang, fotografering, skrivning, langdistansvandring og en international kulturfestival. Sådanne hændelser giver eleverne chancer for at udvise deres nuværende sproglige evner. De opmuntrer også deres entusiasme til fuldt ud at lære det kinesiske sprog og kultur.

Studerende, der afsluttede planlagte kurser med kvalificerede akademiske optegnelser i BIT, vil blive udstedt et Beijing Institute Of Technology gradueringsbevis .

Program undervist i:
Kinesisk
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date