Kinesisk Kursus: Privat skræddersyet kursus

Vores private skræddersyede kurser er for studerende, der ønsker at nyde de fulde fordele af individuelle opmærksomhed og en fleksibel tidsplan, mens lære det kinesiske sprog eller kultur. Du kan bestemme klassen tid, når som helst fra 8:30-21:00pm,Monday til søndag (Hvis du kan lide). Når du bestiller en privat kursus, kan du bare fokusere på dine egne svage punkter, og give dig mere individuel opmærksomhed. Din lærer foretager en behovsanalyse med dig og sammen beslutte, om din uddannelse og materials.Beginners kan have en hurtige fremskridt og øvede kan fokusere det specifikke område, at de studerende gerne vil.

Hvem er det egnet til?

Udlændinge, der bor i Beijing, men ikke har tid til at deltage i regelmæssige holdundervisning, dem der ønsker at effektivt at forbedre deres eksisterende kinesisk niveau, eller som har en interesse i kinesisk kultur.

Er en privat skræddersyet kursus rigtige for dig?

Dette kursus vil hjælpe dig til at:

  • Bliv en mere flydende taler som du interagerer med din lærer
  • Forbedre områderne sproglig viden (grammatik, ordforråd, udtale), og emner, du ønsker at fokusere på
  • Udvikle din kerne sprogfærdigheder: lytte, tale, læsning og skrivning
  • Fokus på specifikke områder af det kinesiske sprog eller kultur, der interesserer dig

Hvad vil du studere?

Når du bestiller en privat kursus, fokuserer du på dine egne sproglige behov og krav. Din lærer foretager en behovsanalyse med dig og sammen du beslutter dig på din uddannelse og materialer. Uanset om dit kursus fokuserer på at udvikle dit niveau af sprogkundskaber eller på flydende praksis, afhænger af dine specifikke sproglige behov. Indholdet af en privat skræddersyet kursus er fuldstændig fleksibel og bestemt af dine behov og din foretrukne læringsstil.

Level

Begynderniveau

Dette niveau starter fra Hanyu Pinyin læring, derefter til grundlæggende lytte, tale, læse og skrivefærdigheder. Du vil være i stand til at have simple samtaler med kinesiske folk på dagligdagen emner.

Level 1

På dette niveau, vil du lære 250 hyppigt anvendte ord, 25 sætningsmønstre og 150 sætninger i almindelig brug, som giver dig mulighed for at introducere dig selv, bestille på en restaurant og kommunikere med dit hus stuepiger mv

Niveau 2

Du vil lære 350 nye ord, 35 sætningsmønstre og 200 sætninger i almindelig brug. Du kan udtrykke ønsker og krav vedrørende fødevarer, haircutting etc. og være i stand til at diskutere fremtidige planer.

Mellemliggende niveau

Dette niveau er hovedsageligt omkring tales kinesisk bruges i den daglige kommunikation. Du kan kommunikere flydende med mennesker om forskellige emner under forskellige omstændigheder.

Niveau 3

Du vil lære 300 nye ord, 45 sætningsmønstre og 250 sætninger i almindelig brug. Du vil lære at udtrykke dine følelser og beskrive livssituationer.

Niveau 4

Du vil fortsætte med at udvide dit ordforråd. På dette niveau, vil du lære 350 ord, 55 sætningsmønstre og 300 sætninger i almindelig brug. Du vil være i stand til at udtrykke meninger om forskellige ting og blive mere fortrolige med kinesisk kultur.

Avanceret niveau

Du vil udvide dit ordforråd og forbedre deres færdigheder i talt kinesisk at være på niveau med en indfødt. Du vil også blive mere fortrolige med kinesisk kultur og samfund.

Level 5

Du vil lære 400 nye ord, 70 sætningsmønstre og 350 sætninger i almindelig brug. Læs mere om brugen af ​​tilknyttede ord samt hvordan at udtrykke din synspunkt.

Level 6

Du vil lære omkring 500 ord, 80 sætningsmønstre og 400 sætninger i almindelig brug. Du vil også lære mere om kinesisk kultur, lokale skikke og vaner.

Færdighedsniveau

Tæt på en indfødt, vil du lære at bruge slang og talemåder.

Niveau 7

Du vil lære den fælles brug af idiomer, sætninger og slang, og læse aviser og bøger på kinesisk.

Level 8

Hold op med indfødte, når vi diskuterer nyheder og aktuelle begivenheder og udtrykke synspunkter og udtalelser om dem.

Kursus detaljer

  • Niveauer tilbydes: Begynder til Proficiency
  • Antal studerende: Individuel undervisning eller privat gruppe
  • Materiale: afhænger af dine behov
  • Start dag: Alle dage
  • Lektion tid: Enhver tid fra 8:00 til 21:00

TIPS:

Kursus satser vil være højere, hvis planlagt tidligere end 8:00 eller senere end 21:00.

Hvis du kræver undervisning væk fra skolen (dit hjem eller andre valgte placering), kan der være et ekstra gebyr for transport. For nærmere oplysninger kontakt venligst skolen.

Se 3 flere kurser fra MY Chinese Study »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date