Kandidatgrad i digital strategi

Generelt

Program beskrivelse

Kørsel af digital transformation

Før din organisations strategi ind i fremtiden i et forstyrrende og stærkt konkurrencepræget forretningsmiljø. Graduate Degree in Digital Strategy er et program til fagfolk, der søger at styre og udføre digitale transformationsprojekter for at løse deres virksomheds behov.

Format Deltid
Varighed 1 år
Beliggenhed Monterrey
Programindtag januar
Sprog spansk

En virkningsfuld mulighed

Digital transformation er ikke længere en idé for fremtiden, men et nøgleelement for succes i vores forretningsverden. Deltag i en intensiv oplevelse, der får dig til at tilføre værdi og løse udfordringerne i denne nye æra.

Omgiv dig med eksperter

Udvikl dine nye tekniske færdigheder med eksperterne fra Engineering School i Tecnológico de Monterrey, en af de bedste ingeniørskoler i Mexico, mens du perfektionerer din forretningsindsigt med EGADE Business School , EGADE Business School nr. 1 i Latinamerika.

En fascinerende læseplan

Lær hvordan du forbedrer brugeroplevelsen, øger driftseffektiviteten, sænker omkostningerne og forbedrer din organisations produktivitet gennem de mange industri 4.0-værktøjer og -kanaler designet til at optimere resultater.

Føj til din ekspertise inden for områder som økonomi, marketing, detailhandel eller drift med evnen til at lede projekter inden for datavidenskab og analyse, der understøtter din organisations mål.

Få oplevelse og prestige fra den virkelige verden

Sæt dine nye færdigheder og viden på prøve. Dette program er baseret på en erfaringsmæssig læringsmodel, der giver dig mulighed for at anvende forskellige løsninger gennem seks specialiserede laboratorier og et omfattende projekt.

Etabler dig selv som ekspert inden for digital strategi. Som en del af din oplevelse kan du vælge at benytte lejligheden til at blive certificeret af førende virksomheder i den digitale verden.

Skaler din oplevelse

Som en del af kandidatuddannelsen i digital strategi har du mulighed for at erhverve en anden grad i forretningsanalyse. Ved at tilslutte dig Master i Business Analytics uddyber du din viden om dataanalyse anvendt på forretningsmiljøet.

Lær mere om adgangskrav

Adgang til dette program er meget konkurrencedygtig. Optagelsesudvalget gennemgår hver ansøgning nøje og ser på hvert kvantitativt og kvalitativt aspekt af ansøgerens faglige og akademiske baggrund og vurderer potentialet for akademisk succes og professionel vækst. Vi søger dygtige kandidater, der har potentialet til at udvikle færdigheder og tankegang til at lede virksomheder ved at indarbejde innovation i deres digitale strategi.

Adgangskrav

Professionel erfaring Ikke påkrævet
Aldersspænd 22 - 53
Uddannelse College kandidater
Minimum / gennemsnitlige testresultater 550/600 PAEP (eller tilsvarende som GMAT / GRE / Executive Assessment)
Sprog Engelsk færdighedseksamen (TOEFL, IBT eller tilsvarende)
Yderligere krav
  • Ansøgningsskema
  • Adgangstest score (PAEP eller tilsvarende)
  • To professionelle anbefalingsbreve
  • Opdateret CV
  • Officiel dokumentation
  • Engelsk eksamensbevis (TOEFL eller tilsvarende)
  • En redegørelse for formål
  • Interview med programlederen eller fakultetsmedlemmet
Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Læs mere

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimer
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mere Mindre