Kandidatgrad i innovation og design tænkning

Bau Design College of Barcelona

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kandidatgrad i innovation og design tænkning

Bau Design College of Barcelona

Postgraduate Degree i Innovation og Design Thinking

Innovation og internationalisering er dukket op som de vigtigste strategier i den nuværende økonomiske situation. Nye økosystemer og forretningsstrategier opstå i processen med paradigmeskift fra produktdesign til servicedesign.

Udformningen af ​​erfaringer kræver flere dygtige fagfolk med strategisk og taktisk færdighed, når du flytter kunden / brugeren til midten af ​​designprocessen og forretningsstrategi.

Design Thinking har gjort det muligt for designeren at blive agent for forandring i organisationer og til at fungere som en løftestang for forandring i denne nye måde at arbejde på, så innovation i processer, produkter, tjenesteydelser, kommunikation og forretningsstrategi.

Med henblik herpå og baseret på Lean Start-up filosofi, de særlige teknikker i de forskellige faser af innovationsprocessen cyklus vil blive anvendt til Kunden Development, Value Proposition, Service Design og Business Design processer. Nye teknikker og processer, der vil gøre det muligt at tilpasningen af ​​virksomheden vision og dens værdi proposition med de strategier og principper for kundens oplevelse.

Generelle mål med UDDANNELSE

At erhverve de værktøjer og viden til forvaltning af innovation for at udvikle innovative produkter, serviceydelser, kommunikation og en forretningsmodel med en organisatorisk effekt.

At lære de teknikker, få erfaring og udvikle konkrete projekter ved brug af Design Thinking metoder til at designe tjenester og nye forretningsmodeller (Forretning Design & Lean Start-up).

Pensum

Dette postgraduate kursus er opdelt i 4 moduler, den fjerde er udviklingen af ​​et Final forskningsprojekt for at afslutte kurset.

 • Modul I - Innovation som løftestang for transformation.
 • Modul II - Design Thinking som et paradigme for innovation.
 • Modul III - Teknikker til designtænkning anvendes på Service Design.
 • Modul IV - afgangsprojekt.

KARRIERE MULIGHEDER

 • Innovation Manager eller konsulent
 • Design Forsker
 • Interaktion Designer
 • Information Architect
 • Visual Designer
 • UX Prototyping
 • Designer Services
 • Forretning Designer

FAKTABLAD

Edit: 3rd Edition

Kvalifikation: Postgraduate Degree i Innovation og Design Thinking akkrediteret af Universidad de Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Fra 20 oktober 2015 til maj 2016. afgangsprojekt Præsentation: Juni 2016 Tidsplan: Tirsdage og torsdage fra 19h til 22h

Mode: On-site

Sprog: Spanish

Pris: 3480 €

Adgang: Kandidater. Bachelor-grader i Fine Arts og Design samt dem, der vedrører følgende faglige kategorier: indretning, grafisk design, industrielt design og kunst anvendt på tøj. Fagfolk fra sektoren uden særlig uddannelse, men som kan dokumentere faglig ekspertise. Ansøgere vil gennemgå en udvælgelsesproces for accept på kurset.

Bemærkninger: Intensivt spansk kursus for udenlandske studerende er villige til at gælde for kandidatgrad (valgfrit kursus). Fra september 10 til oktober, 2.; fra mandag til fredag ​​(4h / dag) - 395 €.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
3,480 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen