Read the Official Description

kandidater

Ledere og ejere af bygninger med arv værdier kræver specialiserede fagfolk i monumentale restaurering.

Gældende regler ikke sætte klare parametre for intervention i monumentale bygninger, men disse bygninger er nødt til at tilpasse sig de nye funktioner, så det er nødvendigt at kende de kriterier, internationalt. Derfor er fagfolk ofte brug for yderligere kurser, der ikke er i læseplanen for graden.

 • Kapacitetsopbygning og færdigheder viden, fortolkning og intervention i det historiske og konstruktive Heritage.
 • Kendskab til de nuværende forskning teknikker i egenkapitalen i henhold til de kriterier og retningslinjer vejledes agenturer. Kendskab til de vigtigste (både primære og sekundære) dokumentariske kilder på Equity.
 • Evnen til at udføre tværfaglige arbejde på projekter relateret til arv og koordinere tværfaglige teams.
 • Mulighed for at deltage i restaureringen af ​​den monumentale sektor og forholde sig til agenter og fagfolk, der komponerer det på en direkte måde.
 • Muligheden for modulær undersøgelse.
 • Learning metode baseret på virkelige sager: evne til at gennemføre den opnåede viden fra de faktiske praksis. Kontakt med virksomheder og fagfolk i en sektor med professionel efterspørgsel.

Hvad forbereder du dig?

 • Kend de love og administrative aspekter af indgreb i arv bygninger.
 • Definer metodologi udarbejdelse og gennemførelse af restaureringsprojekter baseret på tværfaglige teams.
 • Erhverve ekspertise i energi restaurering og dens konsekvenser med aktiverne.
 • Tog fagfolk inden for restaurering med et højt niveau af teoretisk viden - praktiske aspekter såsom vedligeholdelse af udstyr eller elementer og byggesystemer, efter indre værdis metode.
 • Indstil værdierne af kulturarv beskyttelse og kritisk bruge moderne materialer og byggeprocesser at være forenelig med traditionelle materialer og formueforhold.
 • Kendskab til de mest betydningsfulde tilfælde af arkitektoniske restaurering og kriterierne i hånden af ​​fagfolk, der har interveneret.

Til hvem det måtte vedrøre?

Input Profile

Grade teknikker og byggesektoren og Byggeri (arkitekter, bygningsingeniører, tekniske arkitekter og mængde landmålere, ingeniører, industrielle, offentlige arbejder, etc.) titreringer

Output Profile

Rehabilitering Specialist og diagnostiske teknikker.

adgang

En af de centrale udvikling Program Masters i La Salle faktorer er de mennesker, der deltage i programmet: udvalgte folk reagerer på kriterier pensum, ifølge akademiske, funktionelle, sektormæssige og geografiske dimensioner, der fremmer berigelse af det kollektive.

Optagelsesprocessen i La Salle har til formål at udvælge de bedst egnede kandidater til hvert program, og for at sikre niveauet og kvaliteten af ​​sameksistens og kommunikation mellem deltagerne, som er et karakteristisk træk ved stil La Salle.

Optagelsesprocessen for det akademiske år er nu åben, og de kandidater, der begynder så hurtigt som muligt i processen, fordi indlæggelser periode forbliver åben, indtil alle pladser loft for hvert akademisk program anbefales.

Omkostninger og finansiering: Anmode om oplysninger og sende dig et fuldstændigt dossier med oplysninger om ressourcer, banker og associerede virksomheder.

Stipendier og tilskud: Om information og modtag programmer Stipendier og tilskud.

Program taught in:
Spansk

See 17 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date