Læs den officielle beskrivelse

Organisk vækst er den mest pålidelige og bæredygtige måde at dyrke din virksomhed. Men kun få store virksomheder har en systematisk og gentagelig proces for kørsel organisk vækst, og som mange virksomheder har set, "købe" vækst kan være opportunistisk, udvandende, og risikofyldte.

Dette program præsenterer deltagerne med en streng og marked-testet tilgang til at køre en organisk vækst på hele medie-til store og mellemstore virksomheder. Ved at kombinere akademisk forskning på vækst og innovation med indsigter fra praktiserende læger, der har implementeret vækst processer på førende virksomheder, programmet fremhæver også perspektiver fra Kellogg Innovation Network-en gruppe af deltagende innovatorer fra virksomheder som Sony, Motorola, Pepsi og Microsoft.

Deltagerne vil lære at tænke mere holistisk om innovation og vækst og vil forlade programmet i stand til at sætte en vækstproces i aktion på deres virksomhed.


Fordele

I løbet af dette kursus, vil du:

  • Forstå de potentielle faldgruber i vækst og hvordan man kan overvinde dem ved hjælp af en gennemprøvet proces til at føre motorkøretøj organisk vækst
  • Skabe innovative virksomhed designs til vækstinitiativer
  • Proaktivt at styre forretningsmæssige risiko for innovation og vækst
  • Benchmark din virksomheds muligheder for at innovere
  • Overvind ob stacles og organisatoriske inerti, der hindrer vækstinitiativer
  • Udvikle de kapaciteter og partnerskaber for at komme til marked
  • Gennemføre vækst proces i netop din virksomhed sammenhæng

Format

Programmet vil anvende en kombination af forelæsninger, case studies, action learning øvelser, og vækstinitiativet Journal-et innovativt redskab til at opfange og kontekstualisere den læring til hver particip ant specifikke forretningsmæssige problemstillinger.


Nøgle Fremhæv

For at tilpasse den erfaring, vil deltagerne blive bedt om at bringe til programmet en dybtgående viden om et højt prioriteret vækst initiativ på deres selskab. Da de fremskridt gennem programmet, vil deltagerne forberede deres egne vækstinitiativet Tidende for at begynde at anvende begreber præsenteres i programmet. Tidsskrifterne vil blive kritiseret fakultetet under og efter programmet.


Hvem bør deltage

Programmet er designet til ledende medarbejdere, der er ansvarlige for at lede og styre vækstinitiativer i mellemstore til store og mellemstore virksomheder. Typisk omfatter dette regionale eller forretningsenhed ledere, forretningsudvikling ledere, og ledende medarbejdere i marketing, teknologi, F & U, drift og strategisk planlægning.

&nbsp

Vi opfordrer virksomheder til at sende hold af op til fem direktører for at få en rigere fælles læreproces, der vil hjælpe bevæge vækst projekter fremad.

Særlige studiekredse, priser og andre arrangementer er tilgængelige for virksomheder sponsorerer hold på fire eller flere deltagere.

Program undervist i:
Engelsk

Se 43 flere kurser fra Kellogg School of Management at Northwestern University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
4 dage
Deltid
Price
5,500 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date