Jordens ressourcer tekniker

Fleming College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Jordens ressourcer tekniker

Fleming College

Kandidater i vores Earth Resources Tekniker program er ofte medarbejderne valg for store virksomheder i voksende og vidtrækkende jordens ressourcer og geotekniske sektor.

Program Højdepunkter

Som Earth Resources tekniker, kan du forvente at være i efterspørgslen. Karrieremuligheder er mangfoldige, lige fra analyse af jord og sten, til grundvandet vurdering fra mineralefterforskning, til anlægsarbejder og miljørådgivning.

Den obligatoriske, 6 måneder betalt co-op arbejde sigt giver dig mulighed for at tjene, mens du lærer, og gøre værdifulde forbindelser inden for branchen. Bemærk, at de studerende ikke er placeret i job. Kollegiet understøtter en proces med kontakter i industrien til at hjælpe eleverne til at få succes med at få co-op beskæftigelsen i anvendt geologi.

Et stærkt fundament er fundamentet for dette program. Fleming College er den eneste skole, der tilbyder en sådan dybde i geotekniske undersøgelser. Men det er vores unikke blanding af integrerede kurser i mineraler, geofysik, geotekniske og miljøvurdering, der giver dig et godt afrundet og omfattende færdigheder til at forberede sig til en karriere i de fleste arbejdspladser for anvendt geologi. Arbejdsgivere sætter pris på denne kombination, og fortæl os, at de ikke kan finde det andre steder.

I denne toårige diplomuddannelse, vil du også studere sådanne støtteordninger færdigheder som computing, prøvetagning og planlægning sikkerhed, og kommunikation - Essentials for eventuelle jordens ressourcer professionel. Du vil lære hands-on i dette program, ved hjælp af vores in-class geologiske udstyr og computerteknologi. Du lærer observation og afprøvning færdigheder, før co-op arbejde sigt. Efter co-op arbejde sigt, du lærer mere tekniske indhold gennem laboratoriearbejde, feltarbejde på stedet og ekskursioner.

Hvorfor vælge Fleming

 • Fleming College har kunnet tilbyde geologi programmer for over 30 år og har erhvervet et veletableret ry
 • Dette program er særdeles godt understøttet af alumner - som donerer udstyr, prøver, og hjælpe nye grads finder meningsfuldt arbejde i marken - eller leje dem
 • Mange af dit fakultet har arbejdet som geologer eller på et relateret område - og dele deres erfaring og ekspertise entusiastisk med deres elever
 • Du har mulighed for at gøre en betydelig erfaringsbaseret læring lige her på campus - herunder jord, vand og core test
 • For hver time, du bruger i foredrag, vil du bruge to timer arbejder på en hands-on projekt.

Fælles First Semester

Studerende i vores skolens diplomuddannelser tage de samme kurser for første semester efter at vælge og blive accepteret i en af ​​vores programmer. Denne fælles fokus udsætter dig til en bred vifte af karrieremuligheder - og andre programmer. Du vil have frihed til at udforske og få en tværfaglig perspektiv, mens du får en base af viden og grundlæggende færdigheder.

Selvom eleverne accepteres i et særligt program for deres første semester, den fælles første semester giver dig mulighed for at ændre retning, hvis et andet program eller karriere-området er mere tiltalende. Når du har gennemført den fælles første semester, kan du komme ind i programmet efter eget valg i andet semester, med forbehold af indskrivning kapacitet.

Thomas Luloff er koordinator for den fælles First Semester.

ERHVERVSERFARING

Du vil deltage i en obligatorisk, betales 6 måneders co-op følgende semester 2. Co-op vil finde sted fra maj til midten af ​​oktober, og give mulighed for at forbedre din læring erfaring, færdigheder og evner, samt mulighed for at tjene indkomst.

Bemærk: Ud over at betale studieafgift og gebyrer mens han studerede på Frost Campus, vil de studerende betale en co-op gebyr (ca. $ 506,00) til administrative omkostninger i forbindelse med co-op.

Er det dig?

Du er nødt til at elske at arbejde i det fri, hvis du ønsker at lykkes og være lykkelig i denne karriere. Bortset fra det, skal du besidder:

 • evnen til at arbejde i en gruppe / team
 • computerkendskab
 • selvdisciplin
 • gode organisatoriske evner
 • tid ledelseskvalifikationer
 • matematiske færdigheder / logisk tænkning
 • analytiske / kreativ tænkning
 • gode mundtlige / skriftlige kommunikationsevner

Karrieremuligheder

Der er en mangel på kvalificeret kandidater til at imødekomme den vækst i de geotekniske og minedrift udforskning sektorer. På vores seneste on-campus jobmesser, virksomheder, der rekrutteres vores kandidater inkluderet Golder Associates, Crone Geofysik, LVM Group, Schlumberger Canada, Kiewit, Quantec og Taku Gold.

Nogle var leje for flere positioner. Prøve stillingsbetegnelser kan nævnes:

 • geotekniske tekniker
 • Miljøtekniker
 • processtyring / kvalitetskontrol tekniker
 • hydrogeologiske tekniker
 • lab og felt tekniker
 • montørarbejde / teknolog
 • geofysiker operatør

Dine job opgaver kunne omfatte terræn evaluering, jord, vand og grundfjeld beskrivelse og vurdering, grundvand og overfladevand vandforurening undersøgelser, ingeniør inspektion for strukturer, telemåling for jordens ressourcer, efterforskning efter vand, tilslagsmaterialer, mineraler og site vurderinger. Du kan arbejde for arbejdsgivere, såsom rådgivende ingeniørfirmaer, samlede produktionsselskaber, mineralefterforskning virksomheder, mineralske forarbejdning labs, grundvand konsulenter, miljømæssige planlæggere, offentlige institutioner og andre selskaber.

Med en vækst i byggebranchen i hele Ontario, og mineralefterforskning i hele Alberta og nord, beskæftigelsesudsigter er høje. Eller, kan du overveje at arbejde i udlandet. Mange kandidater har oplevet hurtige fremskridt i deres karriere inden for en kort periode, dels på grund af den virkelige mangel på folk med den nødvendige uddannelse og træning.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 2 College (C) Math kurser (Grade 11 eller Grade 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav til dette program.

Internationale studerende

Hvis du er en international studerende, kontrollere de oplysninger om adgangskrav og hvordan man anvender placeret her. Bemærk venligst, at seks måneders co-op skal finde sted i Canada, og det kan være vanskeligt at gennemføre dette program, hvis du er på et begrænset visum.

Program Progression

Bemærk: Alle potentielle studerende Dette program har obligatoriske krav pensum. Alle kurser første og anden semester skal være bestået før den studerende er berettiget til at tilmelde til Co-op arbejde sigt. Den Co-op arbejde sigt skal være færdig til at gennemføre programmet. Hvis en studerende ikke afslutte en nødvendig komponent længden af ​​tid til at gennemføre programmet vil stige. Kontakt programmet koordinator, hvis du har spørgsmål om disse krav.

Relaterede Programmer

Mange af vores gradienter fortsætte deres studier for at øge deres specialisering. Du vil måske overveje at tage de geografiske informationssystemer - Application Specialist eller Kartografiske Specialist postgraduate programmer. Andre studerende forfølge en anden diplom i Ressourcer Boring og sprængning eller Environmental tekniker.

Yderligere omkostninger

Planlægger at bruge omkring $ 1.500 i det første år og 525 dollar i det andet år for bøger, forsyninger og lejr gebyrer. Der kan også være yderligere indkvartering og rejseudgifter afholdt i Co-op arbejde sigt.

Overfør Aftaler

 • Acadia University
 • Griffith University
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Price
Pris
1,995 CAD
per semester
Information
Deadline
Locations
Canada - Cobourg, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Peterborough, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - Peterborough, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Cobourg, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen