Italiensk madlavningskursus
Accademia Leonardo Salerno
Nøgleinformation
Campus placering
Salerno, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
EUR 550 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kurset Cucina di Classe
Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italiensk undervisning om morgenen, efterfulgt af madlavningskurser undervist af kokke med national og international erfaring.
Kurset foregår fra mandag til fredag fra 9:00 til 14:30 og er opdelt i to dele: fra 9:00 til 11:00 vil du deltage i et italiensk kursus på Accademia Leonardo, som vil fokusere på professionelt ordforråd brugt i køkkenet .
Der er 15 minutters pause, derefter afholdes madlavningskurset fra 11:15 til 14:15 på Accademia
Leonardos køkken. I løbet af madlavningskurset får eleverne mulighed for at lære de grundlæggende teknikker i det italienske køkken.
I slutningen af hver lektion vil eleverne smage på de retter, de har tilberedt.
Kursus tilrettelæggelse
Eksempel:
- I LEKTION
Italiensk kursus: Italiensk sprog brugt i køkkenet: verber, adjektiver og substantiver brugt i køkkenet. Redskaber brugt i køkkenet. Job og erhverv: kokken.
Madlavningslektion: LAND OG SKÅDSMÅD FORRETTER - II LEKTION
Italiensk kursus: Pastaens og pizzaens historie, de forskellige typer pasta, pizza og festligheder.
Madlavningslektion: HÅNDLAVET PASTA OG PIZZA - III LEKTION
Italiensk kursus: Læs opskrifter, giv instruktioner, beskriv ingredienser, læs og forstå en menu. De vigtigste italienske restauranter og barer.
Madlavningslektion: RIS OG RISOTTI - IV LEKTION
Italiensk kursus: Ekspres mængde, fisketyper, middelhavskost.
Madlavningslektion: FISK - V LEKTION
Italiensk kursus: Kultur og smag
Madlavningslektion: KØD
Kurset løber fra mandag til fredag fra 9.00 til 14.15
- 09:00 – 11:00 – Italiensk kursus på Accademia Leonardo
- 11:00 – 11:15 - Kaffepause
- 11:15 – 14:15 – Madlavningskursus i Cucina di Classe
- 14:15– 15:15– Smagning af retter tilberedt i Cucina di Classe køkkenet
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Universitetsudvidelseskursus Oprettelse af et gastronomisk brand
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 Mere
Universitetsudvidelseskursus Glutenfri menudesign i restauranter
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 Mere
Professionelt kursus i konditori og bagning
- Barcelona, Spanien