Italiensk madlavningskursus

Accademia Leonardo Salerno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Italiensk madlavningskursus

Accademia Leonardo Salerno

Kurset Cucina di Classe


Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 14.30 og er opdelt i to dele: fra kl. 9.00 til 11.00 deltager du i en italiensk kursus på Accademia Leonardo, der vil fokusere på professionelt ordforråd, der anvendes i køkkenet .

Der er en 15 minutters pause, så madlavningskursen afholdes fra kl. 11:15 til 14:15 på Accademia

Leonardo's køkken. Under madlavningskursuset får eleverne mulighed for at lære de grundlæggende teknikker for italiensk køkken.

I slutningen af ​​hver lektion vil eleverne smage de retter, de har lavet.


Kursusorganisation/>


Eksempel:/>

  • Jeg LESSON
    Italiensk kursus: italiensk sprog anvendt i køkkenet: verb, adjektiver og substanser anvendt i køkkenet. Værktøjer, der anvendes i køkkenet. Job og erhverv: kokken.
    Madlavning: LAND OG SEAFOODSTARTERS
  • II LESSON
    Italiensk kursus: Pastas og pizzaens historie, de forskellige typer pasta, pizza og festligheder.
    Madlavning: HANDMADE PASTA OG PIZZA
  • III LESSON
    Italiensk kursus: Læs opskrifter, giv instruktioner, beskriv ingredienser, læs og forstå en menu. De vigtigste italienske restauranter og barer.
    Madlavning: RIS OG RISOTTI
  • IV LESSON
    Italiensk kursus: Ekspressmængde, typer af fisk, Middelhavsdieten.
    Madlavning: FISK
  • V LESSON
    Italiensk kursus: Kultur og smag
    Madlavning: KØD

Kurset løber fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:15

  • 09:00 - 11:00 - Italiensk kursus på Accademia Leonardo
  • 11:00 - 11:15 - Kaffepause
  • 11:15 - 14:15 - Madlavningskursus i Cucina di Classe
  • 14: 15-15: 15- Smagning af retter tilberedt på køkkenet Cucina di Classe


Kursomkostninger/>


Kursgebyrer/>

Italiensk kursus - 10 timer studiematerialer

Madlavningskursus - 15 timer Kokkesæt

Specialtilbud - € 550,00 pr. Person


Indkvarteringsmuligheder (1 uge *) Pris pr. Person/>

  • Enkeltværelse med værtsfamilie - morgenmad inkluderet € 200,00
  • Dobbeltværelse i værtsfamilie - morgenmad inkluderet € 170,00
  • Enkeltværelse i fælles bolig € 190,00
  • Dobbeltværelse i fælles bolig € 160,00
  • Uafhængig lejlighed 350,00 €
  • Enkeltværelse i B

* (Overnatning er tilgængelig fra søndag til lørdag - 6 overnatninger)

** (Afhængig af periode og tilgængelighed)


Overførselstjeneste/>

Transfer service tilgængelig fra / til Napoli Capodichino Airport - Gebyr € 90,00 (€ 150,00 rundrejse).

Transfer service tilgængelig fra / til Salerno togstation - Gebyr € 20,00 en vej.


Kursus startdato 2018/>

8. januar - 22. februar - 5. februar, 19. - 5. marts, 19. - 9. april, 23.-7., 21. og 4. juni, 18., 2., 16., 30. og 13. august. 27. september. 10. september. 24.-8. 22. november - 5., 19. - 3. december

Personlige startdatoer er tilgængelige efter anmodning med et minimum antal studerende.


Info og booking/>

Info@cucinadiclasse.com

Tlf .: 39 089 2582544 - FAX 39 089 9848792

Følg os på Facebook Instagram Twitter @cucinadiclasse

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Apr. 2019
Duration
Varighed
Price
Pris
550 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Salerno, Campania
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Italien - Salerno, Campania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Apr. 2019
Italien - Salerno, Campania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen