Italiensk Bageri Kursus
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
1 uge
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 1.500 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Italiensk Bageri Kursus
1 uge med teoretiske og praktiske lektioner med bord og logi inkluderet og mulighed for at træne som professionel bager
Bliv professionel af italiensk bageri!
Den italienske Bageri Kursus
ICIF har oprettet den italienske bageri i samarbejde med den professionelle, der vil udføre kursusundervisningen, kokken, bageren og konditoren Davide Damiano, gastronomisk konsulent på flere restauranter på højt niveau, herunder Michelin-stjernede restauranter i Piemonte-regionen, udvikler af Nye produkter til intolerante mennesker i samarbejde med de virksomheder, der er dedikeret til denne sektor, takket være smag af melblandinger til glutenintoleranser med højt indhold af vegetabilske fødefibre samt blandinger til andre typer intoleranser. Han har en lang national og international erhvervserfaring kombineret med et solidt teoretisk forberedelse givet af mange års studier inden for fødevarekemi, som han praktisk taget har udviklet gennem adskillige praktikophold på forskellige laboratorier.
Takket være denne detaljerede viden om fødevarekemi bliver han en troldmand i håndtering af dej til forskellige former for brød og grissini, traditionelle af forskellige regioner i Italien og også smagret med kreative aromaer til den moderne stil af italiensk køkken. Han er den bedste udøver i håndtering af gær og melblandinger. Kursets emner omfatter sorter af regionalt brød fra nord til syditalien, sorter af traditionelle og aromatiserede breadsticks, sorter af italienske focaccias og andre bageriprodukter og specielt brød til moderne italienske restauranter med teoretiske ideer, der er afgørende for erhvervelsen af praktisk i håndtering af dej og gær.
Kurset er på italiensk og læreren understøttes af en tolk på engelsk .
Maksimal deltagelse: 20.
Varighed
Kurset har en samlet varighed på 1 uge, præcis 5 dage teoretisk-praktiske lektioner på instituttet. Dette kursus omfatter ikke praktisk træning ved udendørs faciliteter.
Certifikat
Attest for deltagelse fra instituttet efter afslutning af kurset.
Dem, der kan tilmelde sig
- Italienske og udenlandske mad og vin fagfolk
- Italienske og udenlandske gourmetamatører og entusiaster
Lektionstemaer
Mandag
Teoretisk introduktionslære:
- Melet
- Knådemetoderne
- Råmaterialerne, kemiske og organoleptiske egenskaber
- Den stigende
Praktisk udførelse af forskellige typer brød :
- Italiensk fælles brød
- Fullkornede brødskiver
- Traditionel kassette (kasseform) brød
- Kassettebrød med fiber og rug
tirsdag
Praktisk udførelse af forskellige typer regionalt brød fra nord for Italien :
- Rose form brød (Rosetta - Lombardiet regionen)
- Turtle form brød (Tartaruga - Lombardiet og Norditalien)
- Biova eller Biovetta brød (Piemonte og Norditalien)
- Ciabatta brød (Veneto, Lombardiet og Piemonte)
- Piemonteisk Miccone brød
Praktisk udførelse af forskellige typer regionalt brød fra centrum af Italien :
- Piadina (Emilia Romagna-regionen)
- Tigella (Emilia Romagna-regionen)
- Toskanske brød
- Mantovana brød (Lombardiet)
onsdag
Praktisk udførelse af forskellige typer regionalt brød fra den sydlige del af Italien og øerne:
- Brød af Altamura (Apulia-regionen)
- Siciliansk brød (eller Mafalda)
- Carasau brød (Sardinien ø)
- Ciriola (Lazio-regionen)
Praktisk udførelse af forskellige typer af traditionelle og særlige breadsticks (grissini) og andre bageriprodukter :
- Grissini håndstræk (Piemonte-regionen)
- Rubatà grissini (Piemonte-regionen)
- Grissini med oliven
- Grissini med majsmel
- Tarallucci med peber (Campania-regionen)
- Friselle fra Apulien
torsdag
Praktisk udførelse af forskellige typer specialbrød til restauranter:
- Brødmuffiner med Taggiasca oliven og Amaretti kiks
- Spelt og klidbrød brød med kakao og honning
- Brødsmiser med nødder og rødbeder
- Fennikel Spaccatella brød
- Brød med oregano og tørrede tomater
- Semisweet brød med kanel og citron
- Lille brød med ricottaost og safran med varm æltning
Fredag
Praktisk udførelse af forskellige typer italienske focaccias :
- Hydreret focaccia
- Focaccia med padle
- Hele hvede focaccia
- Focaccia fra Apulien
Afsluttende eksamen og præsentation af certifikaterne for deltagelse.
Betaling
Komplet kursus: 1.500 €
Inkluderet i kursets kurs:
- Overnatning på ICIF gæstehus i 1 uge i små lejligheder (2-værelses lejligheder med enkelt-, tvillinger eller tredobbelt værelser og et badeværelse)
- Velkomstmiddag ved ankomsten søndag på ICIF 's Trænings Restaurant "La Barbera" i Costigliole d'Asti Slot
- Morgenmad fra mandag til fredag
- Måltider (frokost og aftensmad) i skolens kantine fra mandag til fredag
- En komplet kok uniform: jakke, bukser, forklæde og papir hat
- Støtte til ansøgningsproceduren Studentvisum (hvis nødvendigt)
Yderligere tjenester
- Gruppe bus overførsel fra Milano Malpensa lufthavn til Costigliole d'Asti, pris: € 50
- Køb og aktivering af nyt simkort
- Støtte og tilrettelæggelse af mad og vin ture
- Støtte og organisering af overførsel til fødevaresektor arrangementer og messer