Introduktionskursus i anvendt kunst

LISAA Paris

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Introduktionskursus i anvendt kunst

LISAA Paris

Fundamentet kursus i Brugskunst foregår over et år. Det giver den enkelte studerende at skabe solide tværfaglige kunstneriske baser der er fælles for alle erhverv i brugskunst, uanset om design, mode, animation eller indretningsarkitektur.

FORTSAT uddannelser AT More

Dette er et vigtigt år for at vælge et erhverv, fortsætter med at uddannelser på More i grafisk design, indretningsarkitektur & design, mode, animation & videospil, eller at forberede sig til konkurrencedygtige eksamener for de videregående uddannelser fine kunstskoler.

Tre undervisningstimer FORMÅL

  • For at afsløre kreativitet hver elev gennem indlæring af grundlæggende teknikker: tegning, farve, komposition, volumen, perspektiv og grafisk design.
  • At hæve elevernes bevidsthed om kunstnerisk kultur med henblik på at bringe dem nysgerrighed og åbenhed er nødvendig for en kvalitativ og vedvarende uddannelse.
  • For at gøre det muligt for studerende at finde deres plads blandt de forskellige design erhverv og dermed forberede og vælge, i fuld tillid, som specialisering at følge.

Fordele ved kursus

  • Individuel studievejledning og flere møder i løbet af året for at overvåge udviklingen, tekniske færdigheder, kursus valg og støtte de studerende i deres projekter.
  • Student deltagelse i en ugelang tværfaglige workshop ledet af fagfolk.
  • Præsentation af projekter til at dømme paneler bestående af fagfolk og lærere to gange om året.
  • Udvikling af et personligt projekt, der afspejler det kreative univers af hver enkelt elev og deres evne til at udvikle et koncept.
  • Mulighed for at foretage en praktikplads fra fundamentet år og fremefter.

Adgangskrav & Application

Optagelse til More Paris er afhængig af fremlæggelse af en portefølje af personligt arbejde og en mundtlig samtale. Den studerendes tekniske og kunstneriske formåen derudover først og fremmest til deres motivation og egnethed vil blive evalueret med hensyn til detaljerne i discipliner designbranchen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
7,290 EUR
More PARIS studieafgifter - Ikke-EU-borgere 9290 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Paris, Île-de-France
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Frankrig - Paris, Île-de-France
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen