Read the Official Description

Introduktion til Moderne Atmosfærisk Science I: Et kig ind i luftkvalitet i Kina

Arrangør:

Division of Atmospheric Sciences / Institut for Fysik

Relaterede Degree programmer:

Kandidatuddannelsen i Atmospheric Sciences

DATOER:

8.-2017/08/18

PRISER:

600-900 (+ udflugt udgifter 190 €) EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Taina Ruuskanen

Target studerende

Kurset henvender til studerende med en bachelorgrad fra ethvert område af naturvidenskab. Ingen baggrund i atmosfærisk videnskab er påkrævet. Det anbefales, at de studerende har grundlæggende kendskab til thermophysics om niveauet for Grundlæggende om thermophysics (University of Helsinki kode 530.286).

Synopsis

Hvad er god luftkvalitet, og hvad bestemmer kvaliteten af ​​den luft, vi indånder? Dette kursus om moderne atmosfærisk videnskab undersøger de centrale temaer og processer, der påvirker luftkvaliteten fra udsigtspunktet af fysik, kemi, meteorologi og politik. Kurset har særlig fokus på Kina, hvor megabyer står nye slags problemer luftkvaliteten. Vi vil afspejle både på lokale faktorer og på historien om luftkvaliteten i Europa og USA.

Læringsmål

Eleverne bliver introduceret til aktuel forskning i atmosfærisk videnskab med fokus på luftkvalitet og udsigt til den nuværende situation i hastig udvikling Kina. Efter kurset vil den studerende være i stand til at definere emissioner ved hjælp af givne emissioner og køretøjets klasser, tilslut indflydelse vejrfronter til luftkvalitet og forudsige, om den forventede vejr vil føre til en forbedring eller fald i det. De studerende vil være i stand til at beregne den globale energibalance, bruge grundlæggende online remote sensing værktøj og fortælle, hvordan luftkvaliteten indeksværdier er defineret ud fra målinger. De studerende vil også lære, hvordan politik og andre samfundsmæssige værktøjer er blevet brugt, og vil lære at søge efter atmosfærisk oplysninger.

Kursus format og undervisningsmetoder

Kurset starter med en udflugt til verdens 'førende atmosfærisk målested i Hyytiälä Skovbrug Field Station 9.-11.8 .. De udflugt udgifter dækker transport, overnatning på Hyytiälä og måltider i løbet af udflugten.

Kurset består af forelæsninger af finske og internationale eksperter, før og efter forelæsning opgaver udført individuelt og i små grupper, støttet træningspas, udflugter til målestationer og en workshop, hvor de studerende vil diskutere og arbejde på de centrale temaer med kurset lærere. Den intensive feltkursus format letter interaktive diskussioner i klassen og træningspas samt under uplanlagt studietid.

Midler og kriterier for vurderingen

Karakterskala: 5 = fremragende 4 = meget god 3 = god 2 = gennemsnit 1 = dårlig 0 = mislykkes. Vurderingen er baseret på: • Deltagelse i forelæsninger, øvelser og værksted (50%) og eksamen (50%).

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
11 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 (+ udflugt udgifter 190 €) EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date