Læs den officielle beskrivelse

En personlig og ENGAGERENDE INTRODUKTION TIL ENGELSK

Den indledende ESL program på Columbia West College er designet til studerende, der ønsker fleksible engelsk klasser i Los Angeles. Uanset om du ønsker at fokusere på akademisk eller mundtligt engelsk, kan du tilpasse dit program ved at vælge fra vores standard ESL klasser og samtale kurser. Denne personlige tilgang til at lære engelsk, sammen med små klasser med engagerende undervisningsmetoder, kan hjælpe dig med at få den tillid og færdigheder, du har brug for at beherske engelsk.

TILPAS DIN INTRODUKTION TIL ENGELSK

Columbia West College tilbyder Indledende ESL kurser i Los Angeles for studerende, der ønsker at personliggøre deres læring oplevelse. Ved at tilbyde kurser i både Standard ESL og Samtale træning, kan du beslutte, hvilken slags engelsk fokus du ønsker, og derefter vælge dine klasser baseret på disse mål.

  • Vælg to klasser fra seks forskellige færdigheder områder i Standard ESL og Samtale kursusaktiviteter.
  • Standard ESL program klasser koncentrere sig om grammatik, læsning og skrivning, og lytte og tale.
  • Samtale program klasser fokusere på at forbedre hverdagen talende færdigheder ved at undervise udtale og accent reduktion, slang og talemåder, og præsentationsteknik.
  • Plus, uanset hvilke kurser, du vælger, vores små klassestørrelser betyder, at vores instruktører vil give dig den støtte og opmærksomhed, du har brug for at udvikle dine engelskkundskaber.

MERE END ET SPROG LEKTION

Der er mange steder at lære engelsk i Los Angeles, men for at få en solid introduktion til det sprog, du har brug for en kreativ program, der holder dig beskæftiget. Du kan ikke lære engelsk, hvis du keder dig med dine klasser! Derfor er vores indledende ESL program på Columbia West College går langt ud over bare klasseværelset foredrag og lærebøger! Vi opfordrer interaktiv læring og anvender en række forskellige teknologier til at lære dig engelsk, såsom:

  • Tilslutning klasseværelset emner til dine personlige erfaringer.
  • Diskussion lokale og globale spørgsmål og deltage i rollespil af real-life scenarier.
  • Vær med andre studerende i spil, interviews, ekskursioner og andre aktiviteter, der vil hjælpe dig med at lære at tænke og reagere på engelsk.
  • Ved at kombinere traditionelle undervisningsmaterialer med computere, online spil og videoer til at holde dig engageret og tilbyde dig mange forskellige måder at lære.

Skærp din engelskkundskaber med en top LOS ANGELES ESL PROGRAM

De personligt program og kreative undervisningsmetoder på Columbia West College gør os til den bedste ESL skole i Los Angeles for studerende, der har brug for en solid introduktion til engelsk. Du kan vælge de kurser, der vil gavne dig mest, og deltage i diskussioner, spil, oplæsninger og rollespil øvelser, som vil styrke dine sprogfærdigheder.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 500-4300 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date