Institut for Regnskab ved University of New Orleans tilbyder Institute of Internal Auditors (IIA) godkendt intern revisionsprogram. Programmet tilbydes på kun få universiteter i USA. Efter afslutningen af ​​programmet udsteder IIA et færdiggørelsescertifikat.

Programmet består af to obligatoriske kurser, der begynder med intern revision I (ACCT 4167/6167) i forårssemesteret. Dette kursus følger internrevision II (ACCT 4168/6168) i efterårssemesteret. Studerende er også forpligtet til at gennemføre en praktik eller mini- praktik og tage certificeret intern revision (CIA) eksamen.


Internrevisionsprogram
Curriculum

Studieordningen består af følgende:


Intern revision I - 4163/6162 i forårssemesteret.
Intern revision II - 4164/6165 i efterårssemesteret.
Tag CIA eksamen.
Udfør en praktik eller mini- praktik.


Derudover skal du:

Udfyld mindst 9 timers gradskredit kurser i regnskab ved UNO.
Oprethold en GPA på 3,0 i de 6 timers internrevision, der kræves regnskabskurser (4163/6162 og 4164/6165).
Modtag kredit for ACCT 3161 - Revision.


Anbefalede regnskabsmæssige valgfag:

ACCT 4132 - Omkostningsregnskab II
ACCT 4142 - EDP Revision og Advanced Accounting Information Systems
ACCT 4195 - Internship i intern revision


Internrevisionsprogram
Hvad er så vigtigt om intern revision?


I sin 31 oktober 1994 udpegede US News og World Report intern revision som et af de 20 varme jobspor for 90'erne. Som det fremgår af artiklen:

Besparelses-og-låne fiaskoen satte bankbranchen opmærksom på: Skarpere øjne var nødvendige internt. Siden da har virksomheder i industrier fra fremstilling til detailhandel intensiveret deres overvågning af regnskabsføring og vurdering af forretningsrisiko. Deletik officer og del effektivitetsekspert, holder en intern revisor ikke blot tabs på fysiske aktiver som bankindskud og ser medarbejderne i overensstemmelse med statslige bestemmelser, men vurderer også, hvor effektivt medarbejderne gør deres job og hvor godt virksomhedens strategi udføres. En nylig undersøgelse ... (henviser til Oxner og Kusels interne revisors jobmarked 1994) viser, at 60% (af de undersøgte revisorer) forventer at ansætte i år. Halvdelen af ​​alle revisionsafdelinger er hjemsted for fem eller flere revisorer; nogle store banker har hundredvis.

En anden fremtrædende publikation, Business Week, i sin særlige rapport om "Managing Risk" den 31. oktober 1994 noterede sig, at interne revisorer "nyder udvidede roller som monitorer for sådanne" bløde "elementer som etiske standarder, der, hvis de overtræder, kan øge en virksomheds sårbarhed." Business Week anerkendte, at intern kontrol og COSO-modellen (Udvalget for Sponsororganisationer, Intern Kontrol - Integreret Ramme) bliver en integreret del af risikostyringen. I marts 1995 udstedes New Accountant:

Hvis du tager eksamen i år, vil du finde et forbedret jobmarked ... Nu, hvor vores nation tager fat på behovet for at udforske overskuddet af overforbrug, vil der være mange beskæftigelsesmuligheder med USAs regering. Derudover er private industri og regnskabsfirmaer ... på udkig efter kvalificerede kandidater.


Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of New Orleans College of Business Administration »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date