Internationalt udviklingsgab år

Generelt

8 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

FSD Gap Year-programmet er et intensivt, underholdende program for førskolestuderende (17+), der søger at opnå international udviklingstræning og erfaring. Det er en spændende måde at udforske og lære, før du starter college.

Vores Gap Year program Var specielt designet til gymnasieelever og giver dig mulighed for at få praktisk erfaring inden du begynder dine studier på universitetsniveau. Gap Year-programmet lægger stor vægt på samfunds ejerskab og følger principperne for Asset-Based Community Development. Deltagerne får omfattende træning i principper for bæredygtig udvikling og får faglige færdigheder i projektplanlægning og budgettering, programevaluering, samfundsvurdering og forslagskrivning. Deltagerne anvender deres nye og eksisterende færdigheder, da de samarbejder med deres lokale kolleger om at identificere, designe og implementere et projekt til gavn for samfundet.

OVERSIGT

Alle FSD Gap Years begynder måneder før din ankomst. FSD site teams arbejder sammen med vores partnerorganisationer i samfundet for at hjælpe dem med at identificere prioriteter og udvikle frivillige beskrivelser. Prospektive deltagere kan søge om disse specifikke beskrivelser efter at have lært om disse samfundsudviklingsorganisationer. Når vi modtager en ansøgning, begynder vi at arbejde sammen med vores internationale hold for at sikre, at du er en god kamp for programmet - som inkluderer et interview med vores internationale webstedsteam og forbinder dig med materialer, der hjælper dig med at forberede din rejse og praktik i udlandet.

Når deltagerne ankommer til feltet, vil FSD lokale webstedsteam føre en orientering i landet, der giver hver frivillig med uvurderlig vejledning og indsigt, som vil hjælpe dem i hele deres program. Orientering er en blanding af teoretiske emner som FSDs aktivbaserede samfundsudviklingsmodel, samfundsbaseret forskning og daglige detaljer, såsom hvordan man navigerer i lokalforsendelsessystemet, sikkerhed og sikkerhed. Gennem orienteringsprocessen introduceres frivillige til de mennesker, der vil være deres supportnetværk, mens de er i land: FSD-personale, deres organisationsovervågere, værtsorganisationer, værtsfamilier og andre FSD-frivillige, der tjener i området.

Efter orientering vil du udvikle et projekt, der understøtter værtsorganisationens arbejde, der starter med en arbejdsplan, der er udviklet sammen med dine kolleger. Nogle deltagere skaber helt nye projekter, og andre bidrager til det igangværende arbejde, men det overordnede fokus forbliver altid på samfundets engagement, bæredygtighed og effektivitet.

FSD Gap Year program Er mindst ni uger og kan vare så længe som et helt år. Jo mere tid en deltager er i stand til at forpligte sig til et projekt, der laver fundamentet, laver arbejdet, vurderer resultaterne og justerer i overensstemmelse hermed, desto mere effektivt kan det være.

Hvem kan deltage i et år?

Gap Year er designet og struktureret for nylige gymnasier på mindst 17 år. Der lægges stor vægt på erfaringsmæssig læring, hvilket betyder at Gap Year deltagere lærer gennem implementering af nøglefaser af arbejdet i deres program. FSD site teams gennemfører trænings- og refleksionssessioner for at hjælpe deltagerne under deres kulturelle integration og i deres projektplanlægnings- og udviklingsarbejde. Vi stræber efter at sikre relationer med gensidig fordel, hvilket betyder, at både samfundet og frivillige har gavn af erfaringen.

HVAD GØR GAP ÅR DELTAGERE?

Gap Year-deltagere co-skaber et udviklingsprojekt med en af ​​mere end 200 samfundsudviklingsorganisationer, der har samarbejdet med FSD. Disse organisationer har stærke forbindelser til udsatte samfund og mange års erfaring inden for deres respektive områder. I din tid i udlandet har du mulighed for at arbejde direkte med fællesskabsmedlemmer, kombinere deres kursusarbejde og erfaring med den ekspertise, der allerede findes i samfundet. Tidligere Gap Year-deltagere har arbejdet med at udvikle bæredygtige kunstvandingsmetoder med landdistrikterne i Kenya, arbejdet for at fremme ligestilling gennem workshops og kampagner med teenagepiger i Indien, understøttede ernærings- og uddannelsesprogrammer med risikofylte børn og unge i Argentina og meget mere . Din Gap Year vil være en unik oplevelse designet af dig og din community organisation.

PLACERINGER OG FOKUSOMRÅDER

FSD har websteder i seks lande: Argentina, Bolivia, Indien, Kenya, Nicaragua og Uganda. Hver placering er unik i sine kultur-, historie- og bæredygtige udviklingspunkter. Vores partnere på tværs af alle vores websteder er forpligtet til at styrke deres lokalsamfund, og vi støtter dem i at udføre deres unikke missioner. Vores webstedsteams på hvert websted opbygger aktivt relationer med værtsfamilier og fællesskabspartnere for at lette sikre, kulturelt underholdende og udviklingsmæssigt effektive programmer.

Alle FSD-programområder arbejder med samfundsudviklingsorganisationer, der beskæftiger sig med arbejde, der påvirker uddannelse, miljømæssig bæredygtighed, økonomisk integration, kønslig kapital, grøn energi, sundhed, menneskerettigheder, bæredygtige levebrød og vand og sanitet. Under ansøgningsprocessen kan du læse specifikke frivillige stillinger og finde kampe til dine kompetencer og interesser.

GAP ÅR PROGRAM DETALJER

SITE TEAMS:

Hvert FSD site team består af en programdirektør og mindst en programkoordinator. FSDs programdirektører er regionale eksperter inden for samfundsudvikling, hvilket gør dem til en stor ressource for frivillige, da de udvikler og implementerer deres projekter. Hver programdirektør udvikler og opretholder FSDs forhold til samfundsudviklingsorganisationerne og familierne, der vil være vært for frivillige og er involveret i at udvikle - sammen med de lokale udviklingsorganisationers særlige praktikophold. Programkoordinatorer yder ekstra støtte til FSDs deltagere, værtsfamilier og samfundsorganisationer. Mens deltagerne er på banen, fungerer programkoordinatorer som en bro til den lokale kultur og sprog. De fungerer også som livredder, når kulturchok uundgåeligt sætter ind og er til rådighed for at rådgive praktikanter, da de udvikler deres arbejdsplaner.

HOST FAMILIES:

At bo sammen med en værtsfamilie forbinder FSDs programdeltagere med den lokale kultur og samfund. Alle vores værter har lyst til at modtage internationale frivillige og hjælpe dem med at integrere i deres familie. Levevilkår er generelt "middelklasse" af lokale standarder. Selv om dette kan være en drastisk ændring fra, hvad nogle er vant til, er værtsfamilier opmærksomme på at sikre sikre og sunde hjem for deltagerne. Tidligere frivillige har konsekvent noteret sig værtsfamiliens oplevelse som et af højdepunkterne i deres tid i udlandet, og mange holder kontakten længe efter deres program slutter.

HOST ORGANISATIONER:

FSD arbejder med mere end 200 samfundsudviklingsorganisationer på tværs af vores websteder. De er lokalt kørte organisationer med stærke forbindelser til samfundet. Vi kalder dem værtsorganisationer, fordi de vil være vært for din frivillige oplevelse, men deres hovedfokus er at tjene deres samfund. Dit projekt vil tjene denne mission. Hver deltager har en direkte vejleder hos sin værtsorganisation, der er ansvarlig for arbejdet med praktikanten for at sikre, at projektet skrider frem på en måde, der er effektiv, hensigtsmæssig og engageret i organisationen og lokalsamfundet.

BÆREDYGTIG UDVIKLINGSUDDANNELSE:

Gennem Gap Year-programmet får deltagerne værdifuld træning i international bæredygtig udvikling. Under orienteringen går FSDs webstedsteam deltagerne gennem vores aktivbaserede samfundsudviklingsmodel og diskuterer hvad det betyder i lokal sammenhæng. Derefter gennemgår deltagerne med deres værtsorganisation en tæt undersøgelse af et bestemt fællesskabsproblem og potentielle løsninger, herunder både kvantitativ og kvalitativ dataindsamling. Praktikanter udfører projektarbejde, mens de er nedsænket i lokalsamfundet, lærer fra deres værtsorganisation og medlemmer af fællesskabet. Gennem løbet af programmet udfører site teams regelmæssig check-in med organisationerne og deltagerne og hjælper med at fejle eventuelle problemer, der opstår.

FORSLAG SKRIFT:

Forslagskrift er en vigtig del af vores Gap Year-program. Ud over det oprindelige projektfrøtilskud tilbyder FSD en lille konkurrencedygtig tilskudsmasse for hver session for projektforbedringer. Hvis deltagerne finder det relevant for deres arbejde, kan de indsende bevilgningsforslag til FSD-hovedkvarteret via deres lokale team, og forklare, hvordan ekstra midler vil blive brugt til at øge projektets bæredygtige virkning. For deltagere, der er interesserede i en karriere i nonprofit verden, er denne introduktion til forslagskrivning særdeles nyttig.

Forskelle MELLEM VÅR GAP ÅR OG INTERNE GRUNDPROGRAMMER:

Vores tilsvarende strukturerede Gap Year og Intern Abroad-programmer adskiller sig hovedsageligt i mængden af ​​understøttet støtte og det forventede deltagelsesinitiativ. FSD site team er betydeligt mere involveret med Gap Year deltagere, med flere check-ins planlagt gennem hele programmet for at sikre, at de har / udvikler de færdigheder og tillid, der er nødvendige for deres tid til at blive brugt godt. Mens vi forventer et stærkt initiativ fra vores Gap Year praktikanter, er deres nedsænkning i samfundet og projektarbejdet simpelthen lidt mere gradvist.

Senest opdateret Jun 2017

Om skolen

FSD achieves community-driven goals through asset-based development and international exchange in Africa, Asia, and Latin America.

FSD achieves community-driven goals through asset-based development and international exchange in Africa, Asia, and Latin America. Minimer
Oakland , Cochabamba , Kampala , Nairobi , Buenos Aires , Udaipur , Managua , Managua , Managua + 8 Mere Mindre