Internationalt grundår

Coventry University London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Internationalt grundår

Coventry University London

Den internationalt grundår er et tre-sigt program designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylder adgangskrav til bachelorstudiet.

Dine klasser spænder fra foredrag og workshops til interaktive aktiviteter og møder med gæstens højttalere. Du vil lære om vigtigheden af ​​at administrere ydeevne for at opnå succes i virksomheden, og du vil udforske initiativrige og kreative løsninger på forretningsproblemer. Du vil også studere de grundlæggende principper, koncepter og modeller for mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse og erhverve en række forretningsmæssige og centrale matematiske færdigheder relevante for bachelorstudiet ved Coventry University London. Programmet er modulært i struktur med akademiske emner, studiekompetencer og engelsksproglig uddannelse. Vores ekspertundervisning, små klassestørrelser og støttende miljø sikrer, at du får den specialiserede færdighed og viden, du har brug for til at lykkes i din grad på Coventry University London.

Adgangskrav

Nedenfor finder du faglige adgangskrav til adgang til alle vores kurser.

Alle elevernes engelske og numeriske færdigheder vil blive testet ved ankomsten, og studieplaner kan ændres i overensstemmelse hermed. Dette kan medføre yderligere omkostninger.

indtastningsreqs

Hvis du ikke har brug for et Tier 4-visum, eller er fritaget på en anden måde, kan vi acceptere tilsvarende bevis for engelsk. De angivne engelsksprogede adgangskrav er til orientering om adgang til kurset. Hvis du har brug en britisk visum til at studere, afhængigt af den type visum du har brug for, at de engelske sprogkrav og valide engelske tests opfylder kriterierne britiske visum kan variere.

Hvis du søger for at studere i Storbritannien under Tier 4 studerende rute, kan det være nødvendigt for dig at indsende en Secure English Language Test (SELT) som en del af din visumansøgning.

Moduler

De moduler, du vil studere, er specielt designet til fuldt ud at forberede dig på udfordringer på bacheloruddannelser på Coventry University London.

Akademisk engelsk Skills

Akademisk engelsk Færdigheder har til formål at give dig grundig træning i sprog og beslægtede akademiske færdigheder, som vil gøre det muligt for dig at bedst opnå dit akademiske potentiale ved universitetet. Disse færdigheder omfatter akademiske skrivningsprocesser, effektive og omfattende læsestrategier, effektiv deltagelse i seminarer og levering af præsentationer, og lytte til og optage information effektivt fra forelæsninger. Du vil også udvikle nøjagtigheden og omfanget af skriftligt og talesprog, der kræves for at bruge sprog effektivt og hensigtsmæssigt med klarhed og tillid til en akademisk sammenhæng.

Personlig læring og tænkende færdigheder (PLTS)

Personlige, lærende og kritiske tænkningskompetencer er afgørende færdigheder til arbejde og læring, og vil forberede dig til selvstændigt at komme ind i universitetet og senere arbejdsliv. De seks grupper af færdigheder er:

  • Uafhængige forespørgsler
  • Kreative tænkere
  • Reflekterende elever
  • Teamarbejdere
  • Selv-ledere
  • Effektive deltagere

Dette modul vurderes af et projekt, der fokuserer på dit valgte fagfag og er en væsentlig del af International Foundation Year Programmet.

Undersøgelse af erhvervslivet

Du vil få en forståelse for, hvordan virksomheder udvikler og tilpasser sig i et skiftende økonomisk og erhvervsklima. Du vil være i stand til at påvise, at du kan anvende viden om de forskellige former for ejerskab og kontrol til en bestemt forretningsmæssig sammenhæng og forklare årsagerne til forandring. Du vil også forstå de forskellige interessenters rolle og deres konkurrerende og ændrede mål. Du vil være i stand til at forklare årsagerne til vækst eller nedgang i industrisektorer og være i stand til at analysere placeringsbeslutninger, herunder nogle internationale sammenligninger.

Det konkurrencedygtige erhvervsmiljø

Dette modul giver dig mulighed for at overveje nogle af de eksterne påvirkninger, der påvirker virksomheder og andre organisationer. Ved at anvende din læring til virkelige forretningsscenarier lærer du, at virksomheder sjældent har nogen kontrol over disse påvirkninger. Du vil også analysere, hvordan en virksomhed eller industri har reageret på konkurrencemæssige påvirkninger.

Juridisk og finansielt miljø

I dette modul vil du udvikle viden, forståelse og færdigheder i hvordan erhvervslivsorganisationer påvirkes af loven. Du vil undersøge hovedtyperne af lovgivning og overveje, hvordan forretningsaktiviteter begrænses af relevant lovgivning. Du vil også demonstrere evnen til at fortolke sammenfattende finansiel information og dømme om forretningsresultater, herunder resultatopgørelser, pengestrømsforventninger og balancer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen