Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

Alle kurser inden for International Foundation Programmet er designet til at sikre, at du har den bedst mulige start på dit universitets lærerfaring. Som kurser fremskridt, vil deres akademiske, individuelle undersøgelse og vurderingskrav gradvist blive tættere på dem, du vil opleve i dit første studieår.

"IFP forbereder eleverne akademisk og socialt på universitetet, samtidig med at de skaber et behageligt samfund, der fremmer forskelligartet læring. Jeg holder stadig i tæt kontakt med de venner, jeg lavede under min tid i dette kursus. Kurset forberedte mig absolut til de strenge akademikere og de ansvar, der fulgte med selvstændig levevis. Det gav grundlag for, at jeg med sikkerhed kunne begynde mit første år, forbedrede kommunikationsevner, som jeg har brugt gennem hele min universitets karriere, og tillod mig at forstå, hvorledes jeg bedst forstærker mit akademiske potentiale inden for det læringsmiljø, der ydes af universitetet. At gå gennem Edinburghs gader er simpelthen nok til at gøre et smil, og det giver derfor en fremragende elevoplevelse. " Fra: Japan Uddannet fra IFP: 2013 I øjeblikket studerer: MA International Relations

Undervisningsafgiften for International Foundation Program 2017-2018 er 16.200 £. For at være berettiget til at blive betragtet for optagelse i programmet skal du være en international studerende.

Program undervist i:
Engelsk
University of Edinburgh
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
16,200 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato