Read the Official Description

international sommer program: design à la française

06-30 juni 2017

ISD Rubika studerende er kendt for et design metode, der går ud over æstetik og / eller funktionalitet, i en tværfaglig tilgang for alle projekter. Hvert år studenterprojekter modtager priser i Europa og verden (fx 2015 Ferraris Top Designskole Challenge, 2014 s IF Concept Design Awards).

Vores fire-ugers Design sommer program tilbyder en række intensive kurser specielt designet til at mestre kreativitet og design tænkning metoder ved at bringe avancerede skitse og digital rendering teknikker i en learning-by-doing miljø. I løbet af de kurser, vil de studerende stifte bekendtskab med "den franske touch" i design, ved at deltage i to moduler:

 • Design praksis & nye trends inden for design (projekt baseret, fokus på det franske marked)
 • Visuel Literacy og Digital Produkt Repræsentation

Hvem kan deltage?

Dette program tilbyder en række intensive kurser specielt designet til studerende fra industrielt design, grafisk, interiør, og / eller mode design.

Pre-krav: forståelse af design metoder og forskningsmetoder, gode skitsering færdigheder, er et minimum af grundlæggende rendering færdigheder, samt tidligere erfaringer med Photoshop forpligtet til bedst gavn af kurserne. Ideelt (men ikke nødvendigvis) studerende vil have en første erfaring digital tegning tabletter.

Praktiske oplysninger

 • Minimumsalderen der kræves for at deltage i programmet er 18 år.
 • Programmets undervisningssproget er engelsk.
 • Specifikke krav til hvert program kan findes i den respektive beskrivelse side.

Datoer og klasse tidsplaner

Klasser vil blive afholdt fra tirsdag 6. til fredag ​​30. juni 09:00 til 05:00. Ingen kurser vil blive tilrettelagt for deltagerne fra lørdag til mandag. Kursus tilskuertal er obligatorisk for at sikre de studerende får det maksimale udbytte af dette program. Nogle fritidsaktiviteter kan finde sted i løbet af weekenden.

Pakke og gebyrer

 • bud registrering Tidligt: ​​21 November - 12 februar> 2400 €
 • Regelmæssig registrering: Februar 13 - april 14> 2600 €

Den samlede pris inkluderer:

 • Studieafgifter
 • Orientering dag / velkomstpakke
 • Besøg
 • Lukning ceremoni & cocktail
 • 4-ugers Housing
 • Månedlig offentlig transport pass (bus, sporvogn)

Betaling

En første betaling på 400 € ved registrering er påkrævet. Det er denne betaling, der sætter den samlede pris (tidligt bud eller almindelig).

Det resterende beløb skal betales online, via din Rubika konto på eller før 28 apr. Vi vil bekræfte din plads på et kursus når vi har modtaget fuld betaling.

 • Indledende online betaling: € 400
 • Anden betaling: ved 14 april

Kurser kræver et minimum af deltagere til at køre. I tilfælde af et kursus aflyses, vil deltagerne modtage en fuld refusion.

I tilfælde af aflysning af en deltager, forbeholder Rubika ret til at beholde den fulde betaling.

University og Transfer Credit:

Rubika klæber til det europæiske meritoverførselssystem (ECTS), ved hjælp af kreditter til at måle den studerende arbejdsbyrde kræves for at fuldføre et kursus af modul. Ved afslutningen af ​​sommerprogrammet, vil Rubika give institutionelle akkreditering og officiel studerende udskrift for at lette meritoverførsel og anerkendelse af programmet i dit hjem universitet eller skole. Hvert program svarer til 8 ECTS.

Visa

Forhør dig hos den nærmeste franske ambassade / konsulat i dit hjemland, hvis du har brug for at anmode om et visum for at komme ind Frankrig. Hvis du har brug for en, vil Rubika give en indrømmelse certifikat (efter fuldstændig betaling af studieafgift), for at du at få et visum fra din lokale franske konsulat / ambassade. Bemærk venligst, at visumansøgning og udstedelse proces kan tage over en måned, så overveje at anvende i god tid. Bemærk også, at ansøge om et visum til tiden er dit ansvar.

Informationsmateriale

Rubika hjemmeside og kommunikationsmateriale beskriver sommerkurser løb. Hver vort bedste for at sikre nøjagtighed, men ændringer kan indføres efter offentliggørelse, da vi hele tiden overvåger vores kurser til at udvikle og forbedre. Mens alt vil blive gjort forsøg på at give de kurser og tjenester, der er beskrevet, forbeholder Rubika ret til ændringer som passende af hensyn til den operationelle effektivitet eller på grund af uforudsete omstændigheder.

Fotografier og optagelse

Hvert program vil blive besøgt af en Rubika fotograf en gang imellem, så de igangværende udflugter, kurser og udvikling kan dokumenteres. Nogle af disse billeder kan anvendes til reklameformål. Fotografierne vil aldrig blive brugt i en deformering eller krænker måde.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by RUBIKA »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 uger
Fuldtid
Price
2,400 EUR
registrering Tidlig bud: € 2400; Regelmæssig registrering: 2600 €
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date