Den internationale postgraduate program Advanced Studies i Urbanism og Real Estate Development (asured) er specielt designet til RICS akkreditering der blev ydet den 18. juli 2014. RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors, London 1868), er en prestigefyldt fast ejendom og byplanlægning akkrediteringsorgan.

De 15 europæiske, amerikanske og rumænsk fakultet interagere ansigt til ansigt med de studerende i "koncentrations perioder" af to uger på CEP facilitet i Bukarest, et historisk monument bygget i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Hvert kursus tager tre dage og en follow-up periode for tilsyn, rådgivning og sortering. To integrerede projekter i urbanisme og fast ejendom udvikling, workshops om byudvikling simulering og juridiske aspekter af byudvikling, en practicum og den endelige afhandling gennemføre uddannelsen.

Den første klasse af Asured Program 12 studerende startede i oktober 2013. Tilmelding omfatter rumænske studerende (kandidater fra programmer inden for arkitektur, byplanlægning, fast ejendom, ingeniør-og politisk videnskab) og to internationale studerende fra Spanien og USA.

Et program med unikke egenskaber - asured er en af ​​de få internationale programmer i hele verden, der tilbyder undervisning i både byplanlægning og udvikling af fast ejendom inden for samme program. Andre lignende programmer er placeret i London, Glasgow, Miami og St. Louis. I modsætning til de andre programmer, asured er enestående, fordi det giver en lærerstab mix fra Vest-og Østeuropa, og USA

Muligheder for kandidater: Den asured kandidater ventes at deltage i internationale byplanlægning og udvikling praksis, fast ejendom, rådgivning borgmestre, politikere, planlægning bestyrelser og udviklere, undervisning byplanlægning og fast ejendom og gennemførelse af revisioner og forskning.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
4,800 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school