Den International Foundation programmet [IFP] er en adgang til videregående uddannelse Diplom for studerende (i alderen 18 og derover), der gerne vil gå på at studere på universitet eller college. Det er et nationalt anerkendt kvalifikation, fuldt tildelt af Ascentis og accepteret af de fleste institutioner for faglig progression.

Dette kursus er et skridt i retning af en højere uddannelse sted på fundament grad eller Højere National Diploma (HND) niveau. IFP er specielt designet til at være udfordrende med vægt på at opnå kvalifikationer samtidig udvikle uvurderlig færdigheder, viden og tillid.

Newcastle College er en af ​​de største efteruddannelse og videregående uddannelse akademiets i Storbritannien med over 20.000 studerende. Vores internationale studerende befolkning består af studerende fra over 60 forskellige lande, og vi er stolte af at være en Tier 4 Meget Trusted Sponsor med britiske visa og indvandring.

Vores studerende har gavn af mere end 100 år UK undervisningserfaring og fremragende faciliteter beliggende i hjertet af Newcastle upon Tyne, en smuk kosmopolitisk by, der ligger i den nordøstlige del af England. Vi har også fået tildelt Beacon status i erkendelse af vores fremragende undervisning og læring oplevelse - en af ​​kun 19 Colleges at opnå en sådan status.

Kursus struktur

Vores IFP tilbyder en række veje hver designet, så de studerende kan udvikle sig til en grad i deres fagområde valg. Det er afgørende, du forskning din ønskede grad kursus og foretrak institution helt, så du er sikker på vejen og moduler studeret opfylder kravene i den grad du ønsker at studere indrejse. Hver elev fuldfører også en obligatorisk HE studiefærdigheder enhed, der omfatter læring metoder og personlig udvikling.

Business, IT og Law veje (IELTS krav 5.0 for virksomhedsejere og IT og 5,5 for loven)

Erhverv og IT-pathway moduler er IT, Virksomhed og SAMM (statistiske og matematiske metoder) Forretning og Law pathway moduler er lov, Virksomhed og psykologi, Forretning pathway moduler er Business Studies, Human Resource Management og marketing.

Denne vej giver et bredt kendskab til erhvervslivet fokuserede færdigheder tillader progression på talrige virksomhed, er det eller lov relaterede æresbevisninger grader som:

  • Business Management (herunder Marketing, Human Resources og Finansministeriet)
  • IT Management for virksomhedsejere
  • Arrangementsledelse
  • Digitale medier
  • Cybersikkerhed
  • Spil Udvikling
  • Anvendt Computing
  • Software Applikationer Udvikling
  • lov
  • Lov med Business

Science and Engineering veje (IELTS krav 5,0)

Videnskab pathway moduler er biologi, kemi og SAMM (statistiske og matematiske metoder) Videnskab (Kemi major) pathway moduler er Kemi, Matematik og Fysik (mindre) Engineering (Fysik major) pathway moduler er Fysik, Matematik og Kemi (mindre) Engineering (Programmering større) pathway moduler Programmering, matematik og fysik.

Humaniora veje (IELTS krav 5.5)

Humaniora (Matematik store) pathway moduler er Sociologi, engelsk sprog og SAMM (statistiske og matematiske metoder) Humaniora (engelsk major) pathway moduler er engelsk sprog, engelsk litteratur og historie.

Sundhed veje (IELTS krav 5.5)

Allied Health pathway moduler er biologi, engelsk sprog og SAMM (statistiske og matematiske metoder) Sygepleje og jordemødre pathway moduler er biologi, engelsk sprog og sociale spørgsmål i Healthcare.

adgangskrav

Studerende vil blive vurderet på deres high school-uddannelse kvalifikationer ved hjælp af UK NARIC, deres personlige udsagn og engelsk sprogfærdighed.

Forretning / IT og Videnskab / Teknik veje kræver en samlet score på IELTS 5,0 (med ingen komponent mindre end 4,0).

Forretning / Law, humaniora og Healthcare veje kræver en samlet IELTS score på 5,5 (med ingen komponent mindre end 4,0).

Alle Indenrigsministeriet godkendt Sikker engelsk sprogtest (SELTs) er accepteret, herunder IELTS, Pearson (PTE), Cambridge etc ....

Læring og evaluering

Undervisningen leveret via foredrag, tutorials og selvstændig læring. Eleverne opfordres til at udvikle praktiske færdigheder ved at foretage udfordrende og givende projekter og opgaver. Vurderingsmetoder omfatter ledelsesrapporter, præsentationer, case studier, peer vurdering, arbejde baserede projekter, opgaver og eksaminer.

Karriere og progression muligheder

IFP (Adgang til videregående uddannelse) er en velkendt og respekteret kvalifikation, accepteret for indrejse af førende universiteter og højere læreanstalter. Efter at have vundet disse kvalifikationer, mange af vores studerende vælger at bo hos Newcastle College for at studere deres Foundation Degree, derefter videre til en af ​​vores universitet valideret BA eller BSc (Hons) uddannelser nyder godt af vores loyalitet rabat på studieafgifter når forløber til deres nye kursus.

Hvordan søger

Internationale studerende har brug for at foretage en direkte ansøgning til Det Internationale Kontor ved hjælp af internationale ansøgningsskema (kan downloades fra vores hjemmeside): www.newcastlecollege.ac.uk/international/how-to-apply

Program undervist i:
Engelsk
Newcastle College

Se 4 flere kurser fra Newcastle College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
7 - 10 måneder
Fuldtid
Price
6,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date