International Foundation program

Abbey College Cambridge

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International Foundation program

Abbey College Cambridge

Vi tilbyder de studerende tre Foundation Pathways at forberede dem til at studere på britiske universiteter.

På alle 3 veje studerende komplet Core Færdigheder moduler i matematik, informationsteknologi, Præsentation & forskning færdigheder, og engelsk til akademiske formål.

Alle tre veje er designet til at give de studerende en grundig grundstødning i de centrale begreber og teorier, de vil mødes i løbet af deres universitetsstudier.

Vores Forretning, Økonomi og Regnskab fundament vej dækker regnskabs-, business undersøgelser, økonomi og matematik for erhvervslivet. Du vil udvikle en kritisk forståelse af organisationer, markeder, konkurrence og merværdi. Typiske universitetskurser adgang via denne vej omfatter Finansiering og Regnskab, Økonomi, Business Management, International Business, Banking og Marketing.

Vores engineering sti er designet til studerende, der ønsker at gå på at studere ingeniørdiscipliner på universitetet. Du vil fokusere på byggestenene i den disciplin; fysik, kemi og matematik. Herfra vil du gå videre til at overveje, i detaljer mekanik, elektricitet, magnetisme, faste stoffer og væsker. Typiske universitetskurser tilgås af vores Engineering pathway omfatter Byggeri og Mekanik, elektronik og elektroteknik, matematik og Computing and Technology.

Vores Videnskab og Farmaci pathway dækker biologi, kemi, matematik og kernekompetencer. Du vil udvikle en dybtgående viden om kemiske principper, studere yderligere matematik moduler og opnå praktiske videnskabelige færdigheder. Du kan anvende disse færdigheder til en række universitetskurser og karriere.

Adgangskrav

  • Kursusstart: September
  • Engelsk Niveau (minimum): IELTS 5,0 (eller tilsvarende)
  • Alder: 17 år +
  • Kvalifikationer: 5 GCSE passerer i lønklasse C, eller tilsvarende

"Hvad jeg mest om Abbey Cambridge er dens flittige miljø. Jeg er motiveret til at arbejde hårdt i mine studier, når jeg ser andre dong det samme. Læring på Abbey Cambridge er meget spændende, og lærerne giver mig den støtte, jeg har brug for at nå mit bedste. "

Sunsovisal Ieng, Cambodja

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Abbey College Cambridge
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
27,300 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Cambridge, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Cambridge, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen