Read the Official Description

Den internationale adgang til højere uddannelse kursus er et særligt etårigt kursus for studerende, der ønsker at forberede sig til indrejse i en britisk universitet.

Formålet med kurset er at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at lykkes i det britiske University systemet. Det sikrer, at dit engelsk vil være god nok til at klare University niveau undersøgelse. Du vil lære at gøre god brug af biblioteker og læringsressourcer og du vil bruge tid på at forbedre din undersøgelse færdigheder, så du kan tage gode noter, skrive essays og rapporter, lave præsentationer og forberede eksamen.

Se hvorfor de studerende fra hele verden vælger at studere på Boston College

Veje til videregående uddannelse Study

Du vil vælge en hovedundersøgelse vej, der består af tre fag, sammen studere IT, studere færdigheder og engelsk som fremmedsprog (IELTS).

De 3 vigtigste undersøgelse veje du har at vælge imellem, er: Du vil studere Forretning, plus to af følgende fag: Law, Matematik eller Computing.

  • International Adgang til Social Science: Du vil studere sociologi og psykologi, plus én af følgende fag: jura, historie eller engelsk litteratur.
  • International Adgang til Humanities: Du vil studere historie og engelsk litteratur, plus én af følgende fag: jura, psykologi eller sociologi.
  • International Adgang til Science: Du vil studere tre af følgende fag: biologi, kemi, fysik, matematik eller Computing.

Adgangsbegrænsninger

Den internationale Adgang til HE-programmet er et populært kursus, en vellykket gennemførelse af som giver eleverne mulighed for at indtaste et britisk universitet. Det er vigtigt, at du kan opfylde kravene adgangskravene for at give dig den bedste chance for succes. Du burde:

  • Være 17 år eller derover
  • Har evne på engelsk svarende til IELTS 5,5 eller tilsvarende
  • En tilsvarende niveau 2 kvalifikation

Program Varighed

Kurset vil tage dig 1 år (34 uger), September til juni til at fuldføre. Du vil deltage College i 21 timer om ugen, herunder EFL.

Hvis du vil anvende til Boston College, kan du klikke her -Anvend online

Program taught in:
Engelsk
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,995 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date