International adgang til videregående uddannelse (fundament program)

Boston College UK

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International adgang til videregående uddannelse (fundament program)

Boston College UK

Den internationale adgang til højere uddannelse kursus er et særligt etårigt kursus for studerende, der ønsker at forberede sig til indrejse i en britisk universitet.

Formålet med kurset er at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at lykkes i det britiske University systemet. Det sikrer, at dit engelsk vil være god nok til at klare University niveau undersøgelse. Du vil lære at gøre god brug af biblioteker og læringsressourcer og du vil bruge tid på at forbedre din undersøgelse færdigheder, så du kan tage gode noter, skrive essays og rapporter, lave præsentationer og forberede eksamen.

Se hvorfor de studerende fra hele verden vælger at studere på Boston College

Veje til videregående uddannelse Study

Du vil vælge en hovedundersøgelse vej, der består af tre fag, sammen studere IT, studere færdigheder og engelsk som fremmedsprog (IELTS).

De 3 vigtigste undersøgelse veje du har at vælge imellem, er: Du vil studere Forretning, plus to af følgende fag: Law, Matematik eller Computing.

  • International Adgang til Social Science: Du vil studere sociologi og psykologi, plus én af følgende fag: jura, historie eller engelsk litteratur.
  • International Adgang til Humanities: Du vil studere historie og engelsk litteratur, plus én af følgende fag: jura, psykologi eller sociologi.
  • International Adgang til Science: Du vil studere tre af følgende fag: biologi, kemi, fysik, matematik eller Computing.

Adgangsbegrænsninger

Den internationale Adgang til HE-programmet er et populært kursus, en vellykket gennemførelse af som giver eleverne mulighed for at indtaste et britisk universitet. Det er vigtigt, at du kan opfylde kravene adgangskravene for at give dig den bedste chance for succes. Du burde:

  • Være 17 år eller derover
  • Har evne på engelsk svarende til IELTS 5,5 eller tilsvarende
  • En tilsvarende niveau 2 kvalifikation

Program Varighed

Kurset vil tage dig 1 år (34 uger), September til juni til at fuldføre. Du vil deltage College i 21 timer om ugen, herunder EFL.

Hvis du vil anvende til Boston College, kan du klikke her -Anvend online

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Boston College UK
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
7,995 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Boston, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Boston, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen