Intensivt engelsk program

Generelt

Program beskrivelse

Det intensive engelske program tilvejebringer Kristus-centreret engelsk undervisning af kvalitet for internationale studerende i forberedelse til at komme ind på Dallas Baptist University kandidatuddannelser og for andre personlige mål for traditionelle alders- og voksne studerende for at producere tjenestelejere, der har evnen til at integrere tro og læring gennem deres respektive opkald.

Det intensive engelsesprogram (IEP) er den ideelle måde at lære engelsk og forberede sig til universitetsuddannelse i USA. Det intensive engelske program tilbyder fuld ugentlig undervisning fra professionelle, højt kvalificerede lærere, der er engelsktalende. Dine kommunikationsevner forbedres meget, og du vil udvikle bedre studie- og forskningsevner. Der tilbydes også et gratis undervisningsprogram, som giver dig den individuelle hjælp, der er nødvendig for at lykkes endnu hurtigere! Det intensive engelske program inkluderer også hyppige kulturelle feltture og besøg i amerikanske hjem, som vil hjælpe dig med at lære mere om amerikansk kultur. Når du har gennemført det intensive engelske program, er du berettiget til at tilmelde dig akademiske klasser på DBU uden at tage TOEFL- eller IELTS-eksamenerne.

Fordele ved at studere i det intensive engelske program:

  • Små året rundt tilbydes på otte ugers vilkår.
  • Tre timers akademisk kredit pr. Semester inkluderet i IEP-omkostningerne.
  • Grundlæggende, mellemliggende og avancerede niveauer.
  • Ingen TOEFL eller IELTS behov.

Akkrediteret af CEA

Dallas Baptist University Intensive English Program er akkrediteret af Kommissionen for akkreditering af engelsksprogsprogram for perioden august 2017 til august 2021 og accepterer at opretholde CEA-standarderne for engelsksprogede programmer og institutioner. CEA anerkendes af den amerikanske uddannelsessekretær som et nationalt anerkendt akkrediteringsbureau for engelsksprogede programmer og institutioner i USA

Kommissionen for engelsk sprogprogramakkreditering (CEA) kræver, at alle akkrediterede programmer, inklusive Dallas Baptist University 's intensive engelske program, skal opretholde overholdelsen af CEA-standarderne.

PDPics / Pixabay

Undervisning

Dette er de aktuelle priser for det intensive engelske program ved Dallas Baptist University . Priserne er beregnet til 8-ugers session og også 16-uger.

-

8 uger (en session)

16-uger (to sessioner)

Undervisning og gebyrer

$ 4.500

$ 8.000

DBU Housing and Food

$ 2.500

$ 4.500

Sygesikring

$ 600

$ 600

Total

$ 7.600

$ 13.100

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Minimer