Tilgængelige sprog

Arabisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, mandarin kinesisk, portugisisk, russisk, spansk

Fuldstændig nedsænkning kursus

Lev det sprog, som du lærer, slappe af, spise og drikke i målsproget du ønsker at udvikle. Med 70 timers kontakt med din modersmålsoversættere lærere, Inklusive alle måltider og pauser, vil du være omgivet af sproget fra den tidlige morgen til sen aften.

Intensiv Kursus

35 timers lektionsaktiviteter, der består af arbejde i små grupper, en-til-en undervisningen, udtale træning, tematiske debatter, workshops og så videre.

Skræddersyet og unikke

Gennem årene CERAN har udviklet sine egne metoder og pædagogiske teknikker, så lærerne til at nærme sig sproget i en langt mere elevcentreret måde end andre metoder. Denne måde, den enkelte kunde har hans / hendes egne specifikke sproglige behov opfyldt i en positiv og struktureret måde.

Denne udøvende og skræddersyet program er designet til at give udøvende kunder en mulighed for at udvikle deres særlige sproglige behov. Ved hjælp af sine egne metoder og pædagogiske teknikker, CERAN tilbyder en unik og intensivt sprog program skræddersyet til kunder individuelt.

Kurser vare mindst en uge og består af 70 timer kontakt tid på målsproget. Kunder bor på stedet i et moderne og fuldt sørget bopæl med enkelt en-suite værelser prale gratis WiFi, ADSL-forbindelse, tv, skrivebord og daglig linned service.

Overnatning

Vores kunder bo i vores state-of-the-art og specialbyggede bopæl på stedet. Alle enkeltværelser er en-suite med privat bad eller bruser, daglig linned service, ADSL og WiFi, tv og arbejdsplads. For de kunder, der kræver lidt mere plads, kan vi også tilbyde et lille antal chefkontorer.

Fritid

På stedet kan kunderne gør brug af tennisbane, squashbaner, basketballbane og petanque. Dem, der ønsker at gå til en tidlig morgen kører kan bede om et kort i receptionen.

Motionscenter, swimmingpool og spa-faciliteter kan findes i nærliggende Spa, mens en lang række udendørs aktiviteter, herunder golf, kan findes i området. Den berømte F1 styr på Spa Franchorchamps er også et stenkast væk med en aktiv kalender starter i april.

Weekender

Kunder, der opholder sig længere end en uge kan bruge bopæl på en helpension eller Bed & Breakfast basis, afhængigt af deres planer. Vores reception vil være glade for at arrangere en rute med valgmuligheder såsom Bruxelles, Paris, Amsterdam og Köln mindre end tre timer væk. Der er interesseret i at opdage de skjulte perler af området kan vove at steder som Maastricht, Monschau eller Durbuy, som alle er mindre end en times kørsel. Vores reception kan hjælpe med biludlejning, tog tidsplaner, restaurant reservationer, osv.

Startdatoer

Enhver søndag året rundt (lukket to uger, inden jul)

VARIGHED

Minimum ophold 1 uge (mini-ophold til rådighed efter anmodning)

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Ceran Lingua International »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date