Intensivt finsk kursus

Helsinki Summer School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Intensivt finsk kursus

Helsinki Summer School

Intensiv Finsk kursus

Arrangør:

University of Helsinki, Sprogcentret

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 EUR

CREDITS:

4 ECTS

KOORDINATOR:

Leena Evesti

Target studerende

Internationale studerende begynder deres kandidatuddannelse undersøgelser i efteråret 2017 ved universitetet i Helsinki.

Synopsis

Dette intensive grundlæggende kursus i finsk er for studerende optaget i University of Helsinki kandidatuddannelser i efteråret 2017. Det tilbyder indkommende studerende mulighed for at studere det finske sprog før begyndelsen af ​​universitetets efterårssemesteret. Kurset omfatter 50 timers undervisning plus uafhængige / gruppearbejde (seks timers studier om dagen i gennemsnit). Før kurset begynder, er deltagerne forventes at tage den online kursus A Taste of finsk (http://tasteoffinnish.fi/), så de vil lære det grundlæggende ordforråd og grammatik samt forskellige sætninger og elementer af finsk kultur og samfund. Den online kursus giver hjælp på engelsk.

Learning mål

Kurset tilbyder indkommende studerende mulighed for at begynde at studere det finske sprog, før universitetets efteråret sigt begynder, således at det vil være muligt at fortsætte med Suomi 2 kurser i efteråret på universitetet i Helsinki. Målet er at lære at håndtere simple diskussioner dagligdags, skriver korte tekster om kendte emner og lære centrale ordforråd. Målet niveau er A1.2.

Kursus format og undervisningsmetoder

Kurset består af fire kontakt lektioner dagligt, og de studerende arbejder i små grupper / uafhængigt i eftermiddag. Denne måde kursets læringsmål kan nås. De studerende forventes at deltage aktivt i de forskellige opgaver og gruppearbejde i løbet af de kontaktoplysninger lektioner. Den online platform Moodle kan anvendes til mixed mode aktiviteter (hovedsagelig selvstændigt arbejde). Undervisningen foregår på finsk, som giver eleverne mulighed for at bruge sproget samme. Den finske på finsk metode har vist sig at fremskynde og styrke læring; kurset er designet således, at ingen andre sprog er nødvendige. Ikke desto mindre kan de studerende altid bede om hjælp på andre sprog, når lærerne er i omløb i klassen fører tilsyn par eller gruppearbejde, i pauser eller efter klasse.

Kursus aflæsninger

Venligst købe bogen, før de første lektioner: "Suomen Mestari 1. Suomen Kielen oppikirja aikuisille "af Sanni Heinzmann, Sonja Gehring. Finn Lectura. Kapitlerne 1-7. Yderligere materiale (uddelingskopier) af læreren.

Midler og kriterier for vurderingen

Skriftlig prøve i slutningen af ​​kurset, vurderet på skalaen 0-5 (0 = mislykkes, 1 = acceptabel, 2 = tilfredsstillende, 3 = god, 4 = meget god, 5 = fremragende). Mundtlige færdigheder vurderes løbende i løbet af kurset. End-of-kursus skriftlig prøve kan tages om én gang. Deltagerne vil modtage et certifikat med angivelse af indhold og niveauet af kurset.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Finsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
17 dage
Fuldtid
Price
Pris
850 EUR
850-1400 EUR
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen