Claflin501

Hvis du er en international studerende, der ønsker at forbedre dine engelskkundskaber for at lykkes i amerikanske skoler og arbejdspladser, er du kommet til det rette sted. Velkommen til IELP!

Claflin universitet giver en tolvmåneders forskningsbaseret Intensive English Language Program (IELP) til studerende, hvis modersmål ikke er engelsk. Målet med dette program er at give de studerende hurtigt og effektivt at forbedre deres engelske sprogkundskaber, så de kan gå videre til at studere en af ​​Claflin s 36 akademiske majors, og at hjælpe dem med at tilpasse sig til de amerikanske klasseværelset kulturer og universitetsmiljøer.

Curriculum og Program Structure

Den IELP bruger en tre-semesters kursus sekvens: hver Efterår og forår semester har to syv-ugers vilkår, mens sommeren semester har en syv-ugers periode.

Program Structure

Vi tilbyder seks niveauer af sprogundervisning gennem Intensive English Language Program. Hvert niveau indeholder 24-28 timers intensiv kurser om ugen. Niveauer 1 til 4 (lav / høj nybegynder og lav / høj mellemliggende) fokus på udviklingslandenes elevernes engelsk sprogfærdighed, mens niveau 5 og 6 (lav / høj avanceret) fokus på at forberede dem til videre akademisk undersøgelse. Placement test vil afgøre, hvilket niveau en elev starter i, og de studerende, der fuldføre et niveau vil opgradere til den næste det følgende semester. Spring semester starter i den anden uge af januar Sommer semester begynder i den anden uge af juni, og Fall semester starter den tredje uge af august.

IELP Curriculum

Vi tilbyder seks niveauer af sprogundervisning, hver med seks centrale kurser: Udtale, lytte, tale, Grammatik, læse og skrive. Valgfag omfatter amerikansk kultur, engelsk Samtale Praksis, TOEFL forberedelse, og En-på-En engelsk Tutoring. Ugentlige ekskursioner, herunder indkøbsture, forbedre elevernes praksis engelskkundskaber og kendskab til de amerikanske kulturer. Baseret på omfattende forskning på engelsk sprogfærdighed udvikling blandt andet sprogstuderende og globale tendenser i engelsk uddannelse, IELP udnytter forskellige undervisningsmetoder modeller, teknikker og metoder med henblik på at give de studerende en dybt tilfredsstillende engelsk lærerig oplevelse.

Sample Kurser

  • Core: Udtale, lytte, tale, Grammatik, læsning, og skrivning
  • Valgfag: Amerikansk Kultur, engelsk Samtale Praksis, og En-på-En Tutoring

Den engelske Conversation Partners Program

Den engelske Conversation Partners (ECP) program er et supplement til IELP, hvilket giver dig flere muligheder for at øve det, du lærer i klassen. Konkret ECP-programmet matcher dig, som en IELP studerende, til en amerikansk studerende fra Claflin Institut for Engelsk og fremmedsprog. Din amerikanske partner vil dele hans eller hendes egen kultur og erfaringer med dig, og til gengæld vil du lære dem om dit hjemland og kultur.

Program Omkostninger

7-Week Term Semester
Undervisningen $ 1800 $ 3600
Værelse $ 1425 $ 2850
Bestyrelse $ 1210 $ 2420
Health Insurance 260 $ $ 520
Ansøgningsgebyr 75 $ 75 $
Obligatoriske gebyrer 500 $ $ 800
TOTAL $ 5270 $ 10,265
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist