Read the Official Description

Intensivt engelsk Program (IEP og IEP)

Intensivt engelsk Program (IEP)

Den SOLEX College Intensivt engelsk Program (IEP) tilbyder de studerende en ekstraordinær mulighed for at lære engelsk i en fordybende miljø. Vores program tilbydes på alle tre Solex steder, og tilbyder en bred vifte af klasse gange for at problemfrit integreres i din tidsplan. Vores kurser er 100% førte instruktør og har små klassestørrelser at tillade maksimal elev-lærer interaktion.

IEP er opdelt i seks niveauer af engelsk sprogfærdighed. Uanset om du lige er begyndt at lære engelsk eller ønsker at bygge videre på din foundation, vil du finde den rigtige klasse tilbyder at opfylde dine behov. Med vores unikke placering, vil dit studium af engelsk går ud over klasseværelset. Det omkringliggende Chicago-området giver de studerende en enestående mulighed for fuldt ud at fordybe sig i engelsk.Chicago giver en levende og spændende baggrund med verdenskendte kunst, kultur og underholdning, som vil berige dit studium af det engelske sprog.

SOLEX tilbyder kurser på en rullende tidsplan, der starter en gang om måneden på tværs af vores lokationer. Det Intensive engelsk Program kører i 18 timer / uge med klasser til rådighed for morgen, aften og weekend tidsplaner. Du vil modtage en ESL (engelsk som andet sprog) Certifikat ved afslutningen (3 niveauer påkrævet). Læs venligst den engelske sprogfærdighed passer bedst til dine behov, og tilmelde dag!

Indledende Niveauer

  • Niveau 1: Introduktion til engelsk med fokus på daglig tale.
  • Niveau 2:. Introduktion til engelsk med det mål at dygtige daglig brug


Mellemliggende niveauer

  • Niveau 3: engelsk i akademiske miljøer udforskes. Fokus på grammatik, læsning og skrivning.
  • Niveau 4: Fokus på avanceret akademisk indhold og ordforråd.


Avancerede Niveauer

  • Level 5: engelsk i avanceret akademisk og karriere indstillinger.
  • Niveau 6: Formel konversation og skriftlig engelsk. Fokus på præsentationer på engelsk.


Forbered dig på at blive fortrolig med det engelske sprog og modtage en ESL certifikat.


Intensiv engelsk Program Plus (IEP)

Bygget på kvaliteten af ​​vores IEP tilbud giver IEP eleverne til formelt fusionere avancerede engelsk studie med den medrivende oplever muligt i Chicago-området. Studerende i IEP tilmelde sig et program, der integrerer engelsk studie med virkelige verden erfaringer som studiebesøg til finansielle og kulturelle institutioner, diskussion af aktuelle begivenheder og evnen til at tage valgfrie kurser for yderligere at forbedre beherskelsen af ​​engelsk (Udtale, Pre-TOEFL, osv.). Der er 48 timers ekstra undersøgelse per niveau.

IEP er en spændende, forbedret version af vores basere engelske programmer. Det var specielt udviklet til at give de studerende en nøglefærdig løsning til deres engelsk undervisning.Undervist i hjertet af downtown Chicago, IEP tilbyder en udfordrende, konkurrencedygtig pris mulighed for studerende, der ønsker at øge deres læring med forskellige og spændende virkelige verden erfaringer.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Solex College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 9 måneder
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date