Intensive engelskkurser

Generelt

Program beskrivelse

Der er ingen erstatning for at lære engelsk, der er nedsænket i sproget og kulturen!

Pittsburg State University Intensive English Program leverer en række forskellige sprog- og kulturelle tjenester til internationale studerende. De vigtigste mål for IEP er at hæve de studerendes engelsksprogede niveau gennem klasselæringsundervisning og at forberede de studerende til at forfølge deres akademiske uddannelser ved Pittsburg State University . YEP stræber endvidere efter at give studerende muligheder for at opleve og lære om amerikansk kultur.

Det intensive engelske program (IEP) er et fuldtidsprogram med to 15-ugers semestre (efterår og forår) i løbet af studieåret og en 9-ugers session i løbet af sommeren. Klasser tilbydes på to niveauer, mellemliggende og avancerede. Studerende tilbringer cirka 18 timer om ugen i klassen, tager kurser i grammatik, læser, lytter / taler, skriver og akademisk forberedelse. Programmet er fleksibelt, og der gøres alt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Den vellykkede gennemførelse af det avancerede niveau for det intensive engelske program (Academic Preparation Course) svarer til en 79 TOEFL-score og kan erstattes med TOEFL-kravet til mange bachelor- og kandidatprogrammer ved Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Kompetenceudviklingsressourcer

Alle PSU-studerende har fri adgang til disse ekstra engelske færdighedsopbygningsressourcer og supporttjenester:

 • Skrivecenter
 • Samtalepartnere
 • Students succescenter
 • PSU Library Services
 • toastmasters
 • Pitt Pal-program
 • Venskabsfamilieprogram

Kulturelle og sproglige aktiviteter

Det intensive engelske program arrangerer aktiviteter hvert semester for at hjælpe studerende med at lære om USA og til at praktisere din engelsk. Disse aktiviteter kan omfatte feriefester, fester, bowling, ture til museer, ture til lokale seværdigheder, shoppingture, picnics og ture til et større byområde eller attraktion.

IEP-studerende kan bruge rekreative faciliteter på PSU, såsom racquetballbaner, basketballbaner, swimmingpool, rekreationscenter, gymnastiksal og et vægtrum. Derudover er koncerter, sportsbegivenheder og andre campusaktiviteter åbne for IEP-studerende.

Koste

Nedenfor er de anslåede udgifter for et semester (efterår, forår eller sommer) baseret på studieåret 2018/2019.

Et semester ikke-hjemmehørende sats

Studieafgifter $ 6514
Leveomkostninger $ 3889
Sundhedsforsikring $ 713
Bøger og forsyninger $ 500
Orientering / Compliance $ 55
Total $ 11.671

Investeringsrate på et semester (studerende i Kansas-Paraguay)

Studieafgifter $ 3649
Leveomkostninger $ 3889
Sundhedsforsikring $ 713
Bøger og forsyninger $ 500
Orientering / Compliance $ 55
Total $ 8.806

Stipendium

Det intensive engelske program tilbyder op til et $ 1000-stipendium per semester, mens finansiering er tilgængelig.

Betalingsplan

Betaling forfalder i løbet af den første uge af undervisningen. En betalingsplan er tilgængelig for dig at foretage fire månedlige rater i løbet af semesteret.

Ansøgning

Indtag

 • Efterårssemester (august-december)
 • Forårssemester (januar-maj)
 • Sommersession (juni-juli)

For de studerende, der kun ønsker at deltage i IEP i 8 uger, kan du deltage i januar, marts, juni, august eller oktober med særlig tilladelse. Dette er kun til mellemniveau. Studerende er ansvarlige for alt forudgående kursusindhold.

Trin 1

Indsend en ansøgning om optagelse og betal ansøgningsgebyret.

 • IEP-applikation:
  • Online-applikation (foretrukket)
  • Printbar applikations PDF
 • Betal ansøgningsgebyret på $ 60 (refunderes ikke)

Trin 2

Indsend følgende dokumenter:

 • Certificeret kontoudtog eller økonomisk garanti
 • Finansiel erklæring om supportformular
 • E-mail-adresse og mail-gebyr-formular
 • Kopi af pas (hvis tilgængeligt)

Disse dokumenter kan mailes til i-admit@pittstate.edu.

For betinget optagelse i et akademisk program skal du også indsende skoletranskripter / akademiske poster (og engelske oversættelser).

Trin 3

Tag online Duolingo English Test til forudgående vurdering.

Tag denne online test fra enhver computer med internetadgang, webcam og mikrofon / højttalere. Testen kan udføres når som helst når det passer dig, og det vil tage ca. 45 minutter at gennemføre. Testresultaterne sendes til PSU om 48 timer. Vælg Pittsburg State University når du tilmelder dig testen. Omkostningerne er $ 49. Når du ankommer til PSU og tilmelder dig IEP, tilbagebetales testgebyret på $ 49 til dig i form af en undervisningsfritagelse med bevis på modtagelse.

Du kan også indsende en TOEFL-, IELTS- eller PTE-score kun til forudgående vurdering.

IEP-adgangskrav

 • Ansøgere skal have afsluttet gymnasiet for at blive optaget i IEP.
 • For betinget optagelse skal ansøgere opfylde adgangskravene til det akademiske program. Kun en applikation er nødvendig. Udfyld ansøgningsprocessen til kandidatuddannelsen eller kandidatuddannelsen for betinget optagelse.
Senest opdateret May 2020

Om skolen

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Minimer