Siden 1974 ASC IH tilbyder sprogkurser opskalere leveret af højt kvalificerede lærere og har opbygget et solidt ry for sine innovative og progressive metoder.

I dag tilbyder vi en bred vifte af grupper eller individuelle lektioner og har mere end 40 klasseværelser. Vores mediecenter er fuldt udstyret og aktiviteter styres af et permanent medlem af vores lærerteam. Den er tilgængelig gratis for studerende, uanset indskrevet individuelt eller via deres selskab. Vi er også ved at forberede til forskellige undersøgelser af officielle sprog.

ASC International House var den første sprogskole i det vestlige Schweiz, der skal indgås i 2001 den schweiziske kvalitet certifikat EduQua (fornyet i 2013).

Kurser starter hver mandag for alle niveauer undtagen begynderniveau. En nybegynder kursus begynder, når en gruppe på fem personer gøres.

Tidsplan

  • 9:00 til 00:00 - mandag til fredag ​​(20 lektioner om ugen)

Takster

  • Br 700, 2 uger kursus - CHF 350 hver ekstra uge. - CHF 100 for engangs registreringsgebyr (herunder kursusmaterialer)

Multimedia Center

Alle vores elever har gratis adgang til Multimedia Center (MMLC).

Private lektioner kan arrangeres at tillade dækning af individuelle behov, eller for at gøre op klasser. Prisen for en eller to personer en 60 minutters lektion er CHF 100. -

Se 3 flere kurser fra ASC International House Language School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 år
Fuldtid
Price
350 CHF
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date