Læs den officielle beskrivelse

Det Intensive English Program (IEP) er et fuldtids kursus, der giver eleverne de engelske sprogkundskaber, der er nødvendige for at gennemføre uddannelser på college eller på universitetsniveau på engelsk. Når du har opnået det krævede færdighedsniveau, vil du være klar til en af ​​Sunways mange akademiske programmer.

Programmet dækker både mundtlige og skriftlige komponenter med vægt på engelsk til akademiske formål. En systematisk opbygning af undervisnings- og læringsstrategier gør det muligt for eleverne at udvikle et solidt fundament på engelsk.

Højere niveau studerende kan vælge at tage et specielt deltids forberedende kursus for IELTS (International English Language Testing System). Dette kursus er designet til at forberede eleverne til IELTS, en engelsk sprogprøve, der opfylder kravet til sprogindgang for mange højere læreanstalter over hele verden. IELTS forberedende kursus indebærer en yderligere 30 timers undervisning i en 10-ugers periode.

Indtag

Januar, april, juli

Varighed

10 uger (200 timer) for hvert niveau

Programstruktur

Programmet består af mundtlige og skriftlige komponenter. Den mundtlige komponent lægger vægt på at lytte og tale, mens den skriftlige fokuserer på læsning og skrivning.

Studerende i programmet streames til et af fire niveauer, afhængigt af deres færdighed. Hvert niveau dækker 200 timers undervisning i løbet af 10 uger:

  • Niveau 1 - Begynder
  • Niveau 2 - Elementær
  • Niveau 3 - Pre-Intermediate
  • Niveau 4 - Mellemliggende

En placeringstest administreres inden indtræden.

Studerende kan placeres på forskellige niveauer for de mundtlige og skriftlige komponenter i programmet. Denne placering sikrer, at hver elev er i stand til at opnå størst mulig gavn af programmet.

I slutningen af ​​programmet vil eleverne få et færdiggørelsescertifikat og en statusrapport, der angiver deres kompetenceprofil.

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra Sunway University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Jan. 2020
Duration
10 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date