Vores formål

Programmet Intensive English for Internationals (IEI) ved University of Memphis tilbyder en omfattende undersøgelse af engelsksprog til studerende fra hele verden. På grund af den meget akademiske karakter af læseplanen forbereder IEI eleverne til optagelse i kandidat- og bacheloruddannelser i hele USA. Derudover tilbyder IEI-programmet kurser til internationale fagfolk, der bor i Memphis-området for at forbedre deres kendskab til engelsk. Studerende har mange forskellige muligheder for at interagere med andre deltagere i et venligt og professionelt læringsmiljø og at blive en integreret del af universitetssamfundet.


Vores Program

University of Memphis tilbyder ikke-kreditintensive engelsksproglige undersøgelser for universitetsbundne studerende såvel som andre, der ønsker at blive dygtige på engelsk. Vi tilbyder fem 8 ugers sessioner i løbet af akademiet med startdatoer i januar, marts, maj, august og oktober. Klasser er små og designet til at udvikle kommunikation og akademiske færdigheder på engelsk ved at tale, lytte, læse og skrive.

Vi tilbyder seks niveauer af instruktion, fra begynder til avanceret. Dog forventes de studerende at have en grundlæggende kendskab til engelsk ved indrejse. Nye studerende testes i begyndelsen af ​​hver session og placeres på det rette niveau. Heltidsstudenter studerer 23 timer om ugen. F-1 studerende skal tilmelde fuld tid; studerende, der ikke har et F-1 visum, kan deltage fuldtids eller deltid. Direktøren kan hjælpe sådanne studerende med at vælge passende klasser.

Læsning / skrivning og grammatik klasser mødes hver morgen mandag til fredag. Eftermiddagskurser, der mødes mandag til torsdag, omfatter lytte- / talekurser og moduler. Programmet er designet til at være stringent og udfordrende, og studerende forventes at arbejde flittigt for at forbedre deres engelsk. Der er dog også tid til sjov og venskab, herunder landture til områdets steder.


IEI pensum

Vores mål er at forberede eleverne på akademiske og faglige indstillinger ved at give instruktion, der hjælper dem med at udvikle sig

  • flydende og nøjagtige på engelsk ved at engagere sig i et indholdsmateriale og udvikle metalinguistisk bevidsthed
  • færdigheder, der er nødvendige for succes i akademiske sammenhænge, ​​herunder skrivning fra kilder, studiekompetencer og hensigtsmæssige vaner

På lavere niveauer fokuserer vi på at forbinde grammatik og skrive, skrive sætninger og afsnit, udvikle fundamentale ordforråd og lytte og tale i uformelle konversationer. Generelt er emner på tværs af klasser mere personlige i naturen, men eleverne introduceres til akademiske tekster og færdigheder som opsummering.

På øverste niveauer fokuserer vi på forholdet mellem læsning og skrivning, ved brug af aflæsninger som springbrædder og som kildemateriale og udvikler strategier til læsning af tilpassede og autentiske tekster til forskellige formål. Studerende skriver forskellige typer af essays og praksis parafrasering og opsummering. De udvikler også forskningsmæssige færdigheder og notering og formelle præsentationsfærdigheder. Generelt er klassens indhold mere akademisk.

Oversigt over læseplaner


Studentevaluering

Studerende modtager en bogstavkarakter for hver klasse i slutningen af ​​hver session. De skal have en karakter på C eller højere for at komme videre til næste niveau. Alle karakterer afspejler præstation, deltagelse og samarbejde. Et certifikat for præstation uddeles til deltagere, der med succes gennemfører hvert IEI niveau.

IEI følger University of Memphis retningslinjer med hensyn til elevadfærd og disciplin. Klasseværelse er påkrævet. Studerende, der har dårligt fremmøde, som ikke udarbejder udpegede opgaver eller bryder Universitets regler og regler, er underlagt afskedigelse fra IEI-programmet.

Graderingskala


Undervisningsgebyrer (hver 8-ugers session)

Fuld tid


Session Datoer

Dagtidsintensive program

Sommer 2018


Fællesskabsklasser

Sommer 2018
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
8 uger
Fuldtid
Price
1,850 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date