Intensiv hebraisk ulpan

Tel Aviv University - International Office

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Intensiv hebraisk ulpan

Tel Aviv University - International Office

Om uddannelsen

Hver bachelor-semester eller et årligt program på TAU International foregår af en obligatorisk intensiv hebraisk kursus kaldet Ulpan. Dette giver eleverne mulighed for at udvikle deres hebraiske sprogfærdigheder og forbereder dem til livet i Israel. Den Ulpan er også åben for personer, der blot ønsker at komme til sommer / vinter og lære hebraisk.

Klasser afholdes fra søndag til torsdag fra kl. 8.30 til 13.00

Der er flere muligheder:

 • Vinter Ulpan (jan / feb) 23. januar - 23. februar 2017, undervist i fire uger før forårssemesteret (4 studiepoeng)
 • Begyndere Ulpan (juni / juli) 11. juni - 23. juli 2017, undervist i seks uger (kun for begyndere) (4 point)
 • Kort sommer Ulpan (alle niveauer) (juli / august) 30. juli - 27. august 2017, undervist i fire uger (4 point)
 • Sommer Ulpan (alle niveauer) (juli / september) 30 Juli-17 september, 2017 undervist mere end 6-7 uger (6 point)

Studerende, der fortsætter med semesterprogrammet, kan tage yderligere hebraiske kurser. Disse undervises på forskellige niveauer.

Gebyrer og omkostninger

 • Begyndere Ulpan (4 point): $ 1.450
 • Kort sommer Ulpan (4 point): $ 1.450
 • Sommer Ulpan (6 point): $ 1.700
 • Bolig til fire ugers programmer: $ 800
 • Boliger til fem uger programmer: $ 1.000
 • Boliger til seks til syv uger Ulpan: $ 1.200

Hebraiske studier kurser

Den hebraiske læreplan er designet til at undervise i sprogfærdigheder og fokuserer også på temaer relateret til israelsk liv, såsom geografi, miljø, historie og aktuelle kulturelle begivenheder. Vi tror på, at studerende i dette program kommer til Israel med forventning om at erhverve sproget i sin kulturelle, historiske og samtidige sammenhæng.

Programmet omfatter også rejser til steder af særlig interesse, guidet visning af israelske film, eksponering for hebraisk litteratur og fokus på israelsk kunst, teater, musik og dans.

Studieordningen kan studeres på 11 niveauer.

 • Begynderniveau: Dette er kun undervist som et intensivt kursus. De øvrige niveauer tilbydes som både intensive og semesterlange baner.
 • Grundniveauer: Niveau 1, 2 og 3 læres som intensive kurser eller semester kurser på 8 timer om ugen
 • Mellemliggende niveauer: Niveau 4, 5 og 6 læres som intensive kurser eller semester kurser på 8 timer om ugen
 • Højere niveauer: Niveauer 6 og 7 bliver undervist som intensive kurser eller semesterkurser på 6 timer om ugen
 • Avancerede niveauer: Niveauer 8, 9 og 10-11 bliver undervist som intensive kurser eller semesterkurser på 6 timer om ugen

Ulpan Stipendier

Rothschild Foundation (Hanadiv) Europa:

Dette stipendium vil blive finansiere 5 tilskud på op til USD 1.450 for studerende og ph.d.-forskere af jødiske studier i Europa, som vil være til stede i Tel Aviv University Summer Ulpan. Stipendiet dækker undervisningen af ​​sommeren ulpan-programmet, og formålet med denne hjælp er at opnå eller forbedre de sprogkundskaber, der er nødvendige for din forskning. Postdoktorale ansøgere skal have modtaget deres ph.d.-grad senest 5 år inden udløbet af den nuværende bevillingsrunde. Støtteberettigede studerende skal komme fra EU og vise, hvordan den hebraiske Ulpan vil bidrage til forskning og studier inden for jødiske studier. Kandidater skal allerede have afsluttet deres BA for at være berettiget til dette stipendium. Udfør og følg instruktionerne på stipendieformularen og nedenstående retningslinjer for at anvende.

Sidste dato for ansøgninger er: 1. juli 2017. Støtteberettigede EU-kandidater og doktorandstuderende forskere i jødiske studier kan søge om stipendiet. Klik her for formularerne.

Ralph og Paula Atlas og Joel Atlas Skirble Endowment Fund for Ulpan Studerende

I hele sit liv viste Ralph Atlas et passioneret engagement for staten Israel og forbedringen af ​​det jødiske samfund. Som engelsk-hebraisk oversætter for Wingate og US Army i 1940'erne tjente han ikke kun som en forbindelse mellem amerikanske og israelske interesser, men også krediteret indførelsen af ​​mange moderne hebraiske ord, der ikke var kendt i oldtidens hebraiske. Efter sin eksamen med en grad i aeronautiske ingeniør fra Carnegie Mellon University (dengang Carnegie Institute of Technology) i USA, vendte han tilbage til Palæstina. Han begyndte i gymnasiet og arbejdede i en eller anden kapacitet i Hagana. Under anden verdenskrig tjente han som kaptajn i den britiske hær og var træningsinstruktør for jødiske rekrutter.

Efter krigen blev Ralph tildelt den britiske ambassade i Washington, og senere vendte han tilbage til Pittsburgh. Gennem hans liv var han dedikeret til Israel og jødiske årsager. Han fungerede som vicepræsident i Pittsburgh ZOA og var en valgt medlem af den jødiske sports Hall of Fame. Med sin kone, Paula, gav Atlas familien en grund til at støtte institutioner, forskere og enkeltpersoner i nød i Israel.

I dag er Ralph og Paula Atlas og Joel Atlas Skirble Endowment-fondet dedikeret til at fortsætte Ralph Atlas 'arv ved at støtte hebraisk uddannelse i Israel. Dette stipendium er åbent for enhver studerende, der studerer hebraisk gennem TAU International Ulpan Program, et program, som Ralphs datter, Rosanne Skirble, deltog i.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
4 - 10 uger
Fuldtid
Price
Pris
1,450 USD
$ 1.450 - $ 3.150.
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen