Læs den officielle beskrivelse

INTENSIV ESL program er ideelt for ALVORLIGE STUDERENDE

Det Intensive ESL program er ideelt for de alvorligste ESL studerende, der ønsker at forbedre deres ESL færdigheder på kortest tid. Studerende i Intensiv ESL programmet modtager det største antal timers undervisning om dagen, så de kan udvikle alle deres ESL færdigheder i en mere intensiv og målrettet måde ved at maksimere mængden af ​​klasseværelset timer brugt interagere på og øve engelsk.

Fordi Intensive ESL-program kombinerer kursets indhold af både Standard ESL og samtale-programmer, får de studerende fordelene ved begge programmer ved at forbedre deres udvikling af færdigheder i og øve flere forskellige vigtige områder af det engelske sprog. Disse omfatter grammatik, læsning, skrivning, lytte og tale, samt mere effektiv kommunikation gennem udsættelse for slang og idiomer, udtale, accent reduktion, og præsentationsteknik. Studerende ikke blot øge deres fundamentale ESL færdigheder, de lærer også brugbare, praktiske færdigheder til at kommunikere i faglige, akademiske og dag-til-dag situationer og få en dybere forståelse af, hvordan man kommunikerer med andre engelske talere ved at øve vokal og konsonant lyde, intonation, stress og rytme, bogstavelige og figurative betydninger af udtryk og underforståede betydninger.

INTENSIV ESL program er udfordrende og sjovt

Desuden lærere forbedre de studerendes læring gennem udfordrende og sjove pensum. Lærebøger og støttemateriale dækker en række stimulerende emner, der opretter forbindelse til de studerendes liv og erfaringer, især mens de lever i Los Angeles. Studerende anvende deres ESL viden i forskellige engagerende in-class og out-of-class aktiviteter, der finder sted i hele Los Angeles, som styrker de erfaringer undervises i klasseværelset. Eleverne opfordres også til at interagere med deres klassekammerater, som ofte kommer fra vidt forskellige baggrunde og synspunkter. Lærerne bruger forskellige teknologier og multi-media i lektionerne: computere og tabletter, tv-programmer, film, trykte reklamer, og reklamer. Lærere spore elevernes fremskridt ved at give ugentlige quizzer, præsentationer, forskningsprojekter, taler og individuelle og gruppe projekter.

Columbia West College tilbyder, Standard ESL, Semi-Intensiv ESL, Samtale Kurser i Los Angeles og TOEFL kurser i Los Angeles.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 1500 til 16500 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date