Intensiv engelsk som andetsprog program (iesl)

Hancock International College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Intensiv engelsk som andetsprog program (iesl)

Hancock International College

Hancock International College tilbyder 6 niveauer af Intensive ESL (IESL) Program. Niveauerne er som følger:

IESL 100 (Begynder): Målet med dette kursus er at hjælpe studerende får grundlæggende lytte og tale færdigheder til hverdagen; udvikle grundlæggende engelske ordforråd og læsefærdigheder, og udvikle grundlæggende grammatik og skrivefærdigheder. Desuden dette kursus introducerer eleverne til amerikansk kultur og historie.

IESL 101 (Begynder Høj): Målet med dette kursus er at hjælpe studerende fortsat få grundlæggende lytte og tale færdigheder til hverdagen; fortsætte med at udvikle grundlæggende engelske ordforråd og læsefærdigheder, og fortsætte med at udvikle grundlæggende grammatik og skrivning er nødvendige for at producere stykker færdigheder. Desuden dette kursus introducerer eleverne til amerikansk kultur og historie.

IESL 102 (Intermediate Lav): Målet med dette kursus er at hjælpe eleverne forbedre deres lytte og tale færdigheder til hverdagen og begynder at udvikle faglige færdigheder i at lytte og tale, ud over at udvikle faglige læsefærdigheder og ordforråd samtidig tilføjer deres grundlæggende læsefærdigheder og ordforråd viden, og fortsætter med at tilføje til grundlæggende grammatik viden og de nødvendige færdigheder til at producere stykker. Desuden dette kursus introducerer eleverne til amerikansk kultur og historie.

IESL 103 (Intermediate): Målet med dette kursus er at hjælpe eleverne fortsætte med at udvikle deres evne til at føre en samtale og udvikle en evne til at forstå, og diskutere enkle faglige emner. Eleverne begynder at udvikle faglige læsefærdigheder, at fortsætte med at lære generelle ordforråd, og at begynde at lære akademisk ordforråd. Dette kursus er at hjælpe eleverne med at udvikle mellemliggende grammatik færdigheder og udvikle de færdigheder til at skrive korte kompositioner.

IESL 104 (Intermediate Høj): Målet med dette kursus er at hjælpe studerende på højt mellemniveau udvikle faglige lyttefærdigheder, udvikle talefærdigheder til personlige og faglige situationer udvikle akademisk læsning og ordforråd færdigheder, forbedre deres brug af grammatik og udvikle grundlæggende akademiske skrivefærdigheder. Desuden dette kursus introducerer eleverne til amerikansk kultur og historie.

IESL 105 (Avanceret): Målet med dette kursus er at hjælpe studerende på avanceret niveau udvikle faglige lyttefærdigheder, udvikle talefærdigheder til personlige og faglige situationer udvikler deres faglige læsning og ordforråd færdigheder, forbedre deres brug af grammatik og udvikle faglige skrivefærdigheder. Desuden dette kursus introducerer eleverne til amerikansk kultur og historie.

BEMÆRKNING tIMER

Personer, der ønsker at observere en klasse kan gøre dette ved at planlægge en aftale med HIC Administration. Observation timer skal planlægges før ankomsten af ​​den enkelte. Kontakt venligst Administration kontor (949) 679-2000 for at planlægge din observation.

AKADEMI ÅR

  • Vinter Quarter (Januar-marts) Spring Quarter (april til juni)
  • Summer Quarter (juni-August) Fall Quarter (September-December)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Irvine, California
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
USA - Irvine, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen